
American pancakes met kersenjam
Geniet van een typisch Amerikaans ontbijt. Stevig, zoet én lekker!
Labels:
Breakfast
Allergenen :
Gluten
•Melk (inclusief lactose)
•Eieren
•Sulfiet
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
MoeilijkheidMakkelijk
Ingredienten
Hoeveelheden
200 gram
American pancake mix
(Bevat Gluten)
1 stuk(s)
Ei
(Bevat Eieren)
1 stuk(s)
Kersenjam (potje)
30 gram
Gele rozijnen
(Bevat Sulfiet)
Zelf toevoegen
120 ml
Melk
(Bevat Melk (inclusief lactose))
2 el
Roomboter
(Bevat Melk (inclusief lactose))
Benodigdheden
•Kom
•Koekenpan
Instructies
1
Meng de pannenkoekenmix met de helft van de melk in een beslagkom. Roer tot een glad beslag en voeg al roerend de rest van de melk en het ei toe.
2
Smelt de roomboter in de koekenpan op middelmatig vuur en bak per persoon 1 grote pannenkoek of 3 kleine pannenkoekjes.
3
Smeer de pannenkoeken met kersenjam en bestrooi met de rozijnen.