HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconAmerican Pancakes Met Kersenjam
topBanner
American pancakes met kersenjam

American pancakes met kersenjam

Geniet van een typisch Amerikaans ontbijt. Stevig, zoet én lekker!

Lees meer
Labels:Breakfast
Allergenen :Glutenbevattende granenMelk (inclusief lactose)EiSulfiet

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

MoeilijkheidsgraadMakkelijk
Ingredienten
Hoeveelheden
2
4
Ingredientenarrow down iconarrow down icon
Hoeveelheden
2
4

200 gram

American pancake mix

(BevatGlutenbevattende granen)

1 stuk(s)

Ei

(BevatEi)

1 stuk(s)

Kersenjam (potje)

30 gram

Gele rozijnen

(BevatSulfiet)

Zelf toevoegen

120 ml

Melk

(BevatMelk (inclusief lactose))

2 el

Roomboter

(BevatMelk (inclusief lactose))
Voedingswaarden/ per gerecht
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
/ per gerecht
Energie (kJ)2255 kJ
Energie (kcal)539 kcal
Vetten12.0 g
waarvan verzadigd7.0 g
Koolhydraten89 g
waarvan suikers0.0 g
Vezels7 g
Eiwitten15 g
Zout0.0 g
Benodigdheden
Benodigdhedenarrow down iconarrow down icon
Kom
Koekenpan
Instructiesarrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Meng de pannenkoekenmix met de helft van de melk in een beslagkom. Roer tot een glad beslag en voeg al roerend de rest van de melk en het ei toe.

2

Smelt de roomboter in de koekenpan op middelmatig vuur en bak per persoon 1 grote pannenkoek of 3 kleine pannenkoekjes.

3

Smeer de pannenkoeken met kersenjam en bestrooi met de rozijnen.