Skip to main content
American pancakes met kersenjam
American pancakes met kersenjam

American pancakes met kersenjam

Geniet van een typisch Amerikaans ontbijt. Stevig, zoet én lekker!

4.1
(56)
Allergenen:
Gluten
Melk (inclusief lactose)
Ei
Zwaveldioxide en sulfiet

Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.

Bereidingstijd
oventijd
NiveauMakkelijk

Ingredienten

Hoeveelheden

200 gram

American pancake mix

(Bevat: Gluten)

1 stuk(s)

Ei

(Bevat: Ei)

1 stuk(s)

Kersenjam (potje)

30 gram

Gele rozijnen

(Bevat: Zwaveldioxide en sulfiet)

Zelf toevoegen

120 ml

Melk

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

2 el

Roomboter

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

Voedingswaarden

/ per gerecht
Energie (kJ)2255 kJ
Energie (kcal)539 kcal
Vetten12 g
waarvan verzadigd7 g
Koolhydraten89 g
Vezels7 g
Eiwitten15 g

Benodigdheden

Kom
Koekenpan

Instructies

Meng de pannenkoekenmix met de helft van de melk in een beslagkom.
1

Meng de pannenkoekenmix met de helft van de melk in een beslagkom. Roer tot een glad beslag en voeg al roerend de rest van de melk en het ei toe.

Bak de pannenkoeken.
2

Smelt de roomboter in de koekenpan op middelmatig vuur en bak per persoon 1 grote pannenkoek of 3 kleine pannenkoekjes.

Smeer de pannenkoeken in met de jam en bestrooi met de rozijnen.
3

Smeer de pannenkoeken met kersenjam en bestrooi met de rozijnen.

Meer heerlijke recepten met vergelijkbare ingrediënten

Hoogst beoordeelde recepten voor avondeten

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders