W01 - 10-minute recipe - Biefstukreepjes - use: wok thais
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

W01 - 10-minute recipe - Biefstukreepjes - use: wok thais

with coriander and sesame seeds

Labels:
Eiwitrijk
Allergenen :
Tarwe
•Soja
•Sesamzaad

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd10 minuten
oventijd10 minuten
NiveauMakkelijk

Ingredienten

Hoeveelheden

100 gram

Biefstukreepjes

200 gram

Roerbakmix Thaise stijl

½ stuk(s)

Knoflookteen

100 gram

Verse udonnoedels

(Bevat Tarwe)

1 zakje(s)

Zoete Aziatische saus

(Bevat Soja, Tarwe)

5 gram

Verse koriander

(Kan bevatten Selderij)

½ zakje(s)

Sesamzaad

(Bevat Sesamzaad Kan bevatten Noten, Pinda's)

Zelf toevoegen

½ el

Zonnebloemolie

1 el

[Zoutarme] sojasaus

½ tl

Suiker

1 tl

Sambal

1 tl

Wittewijnazijn

naar smaak

Peper en zout

½ el

[Plantaardige] roomboter

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)1992 kJ
Energie (kcal)476 kcal
Vetten17.5 g
waarvan verzadigd6 g
Koolhydraten49.2 g
waarvan suikers16.3 g
Vezels1.7 g
Eiwitten30.5 g
Zout4.4 g

Instructies

1
  • Bring plenty of water to the boil in a pan for the noodles.
  • Crush or mince the garlic.
2
  • Heat 1/2 tbsp sunflower oil per person in a wok or sauté pan over medium heat. Fry the garlic for 1 minute
  • Add the Thai vegetable mix to the wok or frying pan and fry for 4 - 6 minutes. 
  • Cook the noodles for 3 - 4 minutes in the boiling water.
  • Drain the noodles and add them to the sautéd vegetables along with the East Asian sauce. Mix well and fry for another 2 minutes.
3
  • Heat 1/2 tbsp butter per person in a frying pan over high heat. Add the steak as soon as the pan is really hot. Fry the steak strips until brown on all sides for 1 minute.
  • Add soy sauce (see tip), vinegar, sugar and sambal* fry for another minute.
  • Roughly chop the coriander.

*Take care, this ingredient is spicy! Use as preferred.

4
  • Serve the noodles in deepplates. Divide the steak strips on top with the remaining sauce from the pan over it. Season to taste with salt & pepper.
  • Garnish with the coriander and sprinkle with sesame seeds.

Tip: If you are watching your salt intake, use half of the soy sauce