HelloFresh
topBanner
Conchiglie met kabeljauwfilet als extra

Conchiglie met kabeljauwfilet als extra

met rode pesto, paprika en feta

Vis als extra
Lees meer

.

Labels:Quick & EasyEten binnen 3 dagen
Allergenen :Glutenbevattende granenMelk (inclusief lactose)VisNoten

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd20 minuten
MoeilijkheidsgraadNiveau 1
Ingredienten
hoeveelheden
Ingredientenarrow down iconarrow down icon
hoeveelheden

2 stuks

Sjalot

1 stuks

Rode paprika

180 g

Conchiglie

(BevatGlutenbevattende granen)

100 g

Feta

(BevatMelk (inclusief lactose))

5 g

Vers basilicum

(Kan sporen van allergenen bevatten)

2 stuks

Kabeljauwfilet

(BevatVis)

80 g

Rode pesto

(BevatMelk (inclusief lactose), Noten)

60 g

Veldsla

(Kan sporen van allergenen bevatten)

2 stuks

Tomaat

Zelf toevoegen

1 el

Extra vierge olijfolie

1 el

Olijfolie

1 el

Zwarte balsamicoazijn

naar smaak

Peper en zout

1 el

Roomboter

(BevatMelk (inclusief lactose))
Voedingswaarden
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
Energie (kJ)4190 kJ
Energie (kcal)1002 kcal
Vetten55.0 g
waarvan verzadigd16.0 g
Koolhydraten80 g
waarvan suikers12.0 g
Vezels9 g
Eiwitten41 g
Zout2.0 g
Benodigdheden
Benodigdhedenarrow down iconarrow down icon
Pan met deksel
Wok of hapjespan
Koekenpan
Saladekom
Instructies
Instructiesarrow up iconarrow up icon
1

Kook ruim water in een pan met deksel voor de conchiglie. Snipper de sjalot en snijd de rode paprika en tomaat in blokjes. Kook de conchiglie, afgedekt, 14 – 16 minuten in de pan met deksel. Giet daarna af en laat zonder deksel uitstomen.

2

Verhit ondertussen de olijfolie in een wok of hapjespan en fruit de sjalot 2 minuten op middellaag vuur. Voeg de paprika en tomaat toe en roerbak 5 – 6 minuten. Breng op smaak met peper en zout. Snijd ondertussen de feta in blokjes van ½ cm en scheur de blaadjes basilicum klein.

3

Verhit de roomboter in een koekenpan op middelhoog vuur, bak de kabeljauw 1 - 2 minuten per kant. Breng op smaak met peper en zout. Voeg ondertussen de conchiglie en de rode pesto toe aan de wok of hapjespan en verhit 1 minuut. Maak in een saladekom een dressing van de zwarte balsamicoazijn en de extra vierge olijfolie. Breng op smaak met peper en zout.• Meng de veldsla door de dressing.

4

Verdeel de veldsla en de conchiglie over de borden. Leg de kabeljauwfilet op de conchiglie. Garneer het gerecht met de feta en het basilicum.