HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconConchiglie Met Kabeljauwfilet Als Extra
topBanner
Conchiglie met kabeljauwfilet als extra

Conchiglie met kabeljauwfilet als extra

met rode pesto, paprika en feta

Vis als extra
Lees meer

.

Labels:Lekker snelEten binnen 3 dagen
Allergenen :Glutenbevattende granenMelk (inclusief lactose)VisNoten

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd20 minuten
MoeilijkheidsgraadMakkelijk
Ingredienten
Hoeveelheden
1
2
3
4
5
6
Ingredientenarrow down iconarrow down icon
Hoeveelheden
1
2
3
4
5
6

2 stuk(s)

Sjalot

1 stuk(s)

Rode paprika

180 gram

Conchiglie

(BevatGlutenbevattende granenKan bevattenSoja, Mosterd, Lupine, Ei)

100 gram

Feta

(BevatMelk (inclusief lactose))

5 gram

Vers basilicum

2 stuk(s)

Kabeljauwfilet

(BevatVis)

80 gram

Rode pesto

(BevatMelk (inclusief lactose), Noten)

60 gram

Veldsla

2 stuk(s)

Tomaat

Zelf toevoegen

1 el

Extra vierge olijfolie

1 el

Olijfolie

1 el

Zwarte balsamicoazijn

naar smaak

Peper en zout

1 el

Roomboter

(BevatMelk (inclusief lactose))
Voedingswaarden
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
per gerecht
per 100g
Energie (kJ)4190 kJ
Energie (kcal)1002 kcal
Vetten55.0 g
waarvan verzadigd16.0 g
Koolhydraten80 g
waarvan suikers12.0 g
Vezels9 g
Eiwitten41 g
Zout2.0 g
Benodigdheden
Benodigdhedenarrow down iconarrow down icon
Pan met deksel
Wok of hapjespan
Koekenpan
Saladekom
Instructies
Instructiesarrow up iconarrow up icon
1

Kook ruim water in een pan met deksel voor de conchiglie. Snipper de sjalot en snijd de rode paprika en tomaat in blokjes. Kook de conchiglie, afgedekt, 14 – 16 minuten in de pan met deksel. Giet daarna af en laat zonder deksel uitstomen.

2

Verhit ondertussen de olijfolie in een wok of hapjespan en fruit de sjalot 2 minuten op middellaag vuur. Voeg de paprika en tomaat toe en roerbak 5 – 6 minuten. Breng op smaak met peper en zout. Snijd ondertussen de feta in blokjes van ½ cm en scheur de blaadjes basilicum klein.

3

Verhit de roomboter in een koekenpan op middelhoog vuur, bak de kabeljauw 1 - 2 minuten per kant. Breng op smaak met peper en zout. Voeg ondertussen de conchiglie en de rode pesto toe aan de wok of hapjespan en verhit 1 minuut. Maak in een saladekom een dressing van de zwarte balsamicoazijn en de extra vierge olijfolie. Breng op smaak met peper en zout.• Meng de veldsla door de dressing.

4

Verdeel de veldsla en de conchiglie over de borden. Leg de kabeljauwfilet op de conchiglie. Garneer het gerecht met de feta en het basilicum.