Met dit recept tover je 250 gram groenten per portie op je bord.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
½ stuk(s)
Aubergine
½ stuk(s)
Rode puntpaprika
½ zakje(s)
Siciliaanse kruidenmix
½ blik(ken)
Tonijn in water
(Bevat: Vis)
7.5 ml
Worcestershiresaus
(Bevat: Mosterd, Soja, Gerst)
15 gram
Kappertjes
½ stuk(s)
Volkoren ciabatta
(Bevat: Soja, Tarwe, Gerst, Gluten, Haver, Rogge, Sesamzaad Kan bevatten: Ei, Gluten, Melk (inclusief lactose), Mosterd, Noten)
1 stuk(s)
Varkenshaas
(Kan bevatten: Gluten, Melk (inclusief lactose), Mosterd, Selderij, Soja)
5 gram
Vers basilicum
(Kan bevatten: Selderij)
65 gram
Rode cherrytomaten
10 gram
Pijnboompitten
10 gram
Parmigiano Reggiano DOP
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
20 gram
Rucola
1.5 el
[Plantaardige] mayonaise
1.5 el
Olijfolie
1 el
Zwarte balsamicoazijn
½ el
Extra vierge olijfolie
naar smaak
Peper en zout