Met dit recept tover je 255 gram groenten per portie op je bord.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
½ stuk(s)
Rode ui
½ stuk(s)
Paprika
50 gram
Gesneden spitskool
¼ stuk(s)
Limoen
5 gram
Verse bladpeterselie
(Kan bevatten: Selderij)
45 gram
Bio yoghurt Griekse stijl
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
½ zakje(s)
Mexicaanse kruiden
½ zakje(s)
BBQ-rub
120 gram
Garnalen
(Bevat: Schaaldieren)
1 stuk(s)
Tomaat
20 gram
Mangoketchup
(Bevat: Zwaveldioxide en sulfiet)
3 stuk(s)
Volkoren mini-tortilla
(Bevat: Tarwe Kan bevatten: Mosterd, Soja)
¼ el
Olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Weetje: Paprika's bevatten veel voedingsstoffen. Rode paprika bevat bijvoorbeeld veel vitamine C. Vitamine C beschermt je lichaamscellen tegen schadelijke stoffen. Verder is vitamine C nodig voor de vorming van bindweefsel, de opname van ijzer en het in stand houden van de weerstand.
Tip: In plaats van de magnetron kun je de tortilla's ook opwarmen in een koekenpan. Verhit een koekenpan zonder olie op middelhoog vuur en bak de tortilla's 1 - 2 minuten aan elke kant, of tot ze goudbruin kleuren. Houdt warm op laag vuur tot serveren.