Entrecote wordt gewaardeerd om zijn dooradering - de vetstrepen die smelten tijdens het koken - waardoor dit stuk vlees extra sappig en mals is.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
100 gram
Zoete aardappel
½ stuk(s)
Ui
¾ stuk(s)
Gele wortel
5 gram
Amandelschaafsel
(Bevat: Noten, Amandelnoten Kan bevatten: Pinda's, Noten, Sesamzaad)
¼ stuk(s)
Handsinaasappel
½ stuk(s)
Mini-komkommer
20 gram
Rucola en veldsla
1 stuk(s)
Entrecote
½ el
Olijfolie
¼ el
[Zoutarme] sojasaus
1.5 el
[Plantaardige] roomboter
1 tl
Mosterd
50 ml
Zoutarme runderbouillon
naar smaak
Peper en zout
Meanwhile, prepare the stock. Slice the carrot into thin rounds and the onion into half rings. Quarter the orange. Heat a clean frying pan over high heat and toast the almonds until golden-brown. Remove from the pan and set aside.
Tip: Rood: 1 - 2 minuten per kant. Half-doorbakken: 2 - 3 minuten per kant. Doorbakken: 4 - 5 minuten per kant.
Tip: Prik een vork aan 1 kant van de komkommer om gemakkelijk linten te schaven.