HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconRoerei Met Tomaat
topBanner
Roerei met tomaat

Roerei met tomaat

met peterselie en een rozenbroodje

Lees meer

Goedemorgen!

Allergenen :EiMelk (inclusief lactose)Glutenbevattende granen

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd20 minuten
MoeilijkheidsgraadGemiddeld
Ingredienten
Hoeveelheden
2
4
6
Ingredientenarrow down iconarrow down icon
Hoeveelheden
2
4
6

4 stuk(s)

Ei

(BevatEi)

1 stuk(s)

Halfvolle melk

(BevatMelk (inclusief lactose))

5 gram

Pruimtomaat

2 stuk(s)

Verse bladpeterselie

(Kan bevattenSelderij)

1 el

Bruin rozenbroodje

(BevatGlutenbevattende granenKan bevattenEi)

Zelf toevoegen

naar smaak

Olijfolie

Peper en zout

Voedingswaarden
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
per gerecht
per 100g
Energie (kcal)482 kcal
Energie (kJ)2015 kJ
Vetten21.0 g
waarvan verzadigd5.0 g
Koolhydraten49 g
waarvan suikers3.0 g
Vezels4 g
Eiwitten23 g
Zout1.0 g
Benodigdheden
Benodigdhedenarrow down iconarrow down icon
Kom
Koekenpan
Instructies
Instructiesarrow up iconarrow up icon
1

Verwarm de oven voor op 180 graden.

2

Kluts in een kom de eieren met een scheutje melk, peper en zout. Snijd de tomaat in blokjes en hak of snijd de peterselie fijn. Voeg de tomaat en peterselie toe aan het eimengsel.

3

Bak de broodjes 8 – 10 minuten in de oven.

4

Verhit ondertussen de olijfolie in een koekenpan op middelhoog vuur. Voeg het eimengsel toe aan de pan en roerbak 2 – 3 minuten, of totdat het ei gestold is.

5

Verdeel het roerei over de borden en serveer met het broodje.