Roerei met tomaat
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Roerei met tomaat

Roerei met tomaat

met peterselie en een rozenbroodje

Goedemorgen!

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd
Bereidingstijd
MoeilijkheidGemiddeld

Ingredienten

Hoeveelheden

4 stuk(s)

Ei

65 ml

Biologische halfvolle melk

1 stuk(s)

Tomaat

5 gram

Verse bladpeterselie

2 stuk(s)

Biologisch bruin rozenbroodje

Zelf toevoegen

1 el

Olijfolie

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kcal)482 kcal
Energie (kJ)2015 kJ
Vetten21 g
waarvan verzadigd5 g
Koolhydraten49 g
waarvan suikers3 g
Vezels3.2 g
Eiwitten23 g
Zout1 g

Benodigdheden

Kom
Koekenpan

Instructies

1

Verwarm de oven voor op 180 graden.

2

Kluts in een kom de eieren met een scheutje melk, peper en zout. Snijd de tomaat in blokjes en hak of snijd de peterselie fijn. Voeg de tomaat en peterselie toe aan het eimengsel.

3

Bak de broodjes 8 – 10 minuten in de oven.

4

Verhit ondertussen de olijfolie in een koekenpan op middelhoog vuur. Voeg het eimengsel toe aan de pan en roerbak 2 – 3 minuten, of totdat het ei gestold is.

5

Verdeel het roerei over de borden en serveer met het broodje.