Met dit recept tover je 316 gram groenten per portie op je bord.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
75 gram
Quinoa
65 gram
Babyspinazie
1 stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Vers citroengras
120 gram
Kippendij
½ bosje(s)
Bosui
½ stuk(s)
Wortel
½ stuk(s)
Gele wortel
½ stuk(s)
Groene peper
½ stuk(s)
Limoen
5 gram
Thais basilicum
½ zakje(s)
Vissaus
(Bevat: Vis)
10 gram
Ongezouten pinda's
(Bevat: Pinda's Kan bevatten: Noten, Sesamzaad)
50 gram
Gesneden rodekool
½ el
Zonnebloemolie
½ el
[Zoutarme] ketjap manis
½ el
Extra vierge olijfolie
½ el
[Plantaardige] mayonaise
½ tl
Honing [of plantaardig alternatief]
naar smaak
Peper en zout