
Met dit recept tover je 348 gram groente per portie op je bord.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
1 stuk(s)
Aubergine
120 gram
Gekruid rundergehakt
(Kan bevatten: Ei, Mosterd, Selderij, Soja, Gluten, Tarwe)
½ zakje(s)
Siciliaanse kruidenmix
½ zakje(s)
BBQ-rub
½ zakje(s)
Gedroogde oregano
100 gram
Passata
10 gram
Parmigiano Reggiano DOP
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
½ bol(len)
Buffelmozzarella
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
20 gram
Rucola
2.5 gram
Vers basilicum
(Kan bevatten: Selderij)
½ el
Olijfolie
1 el
Rodewijnazijn
naar smaak
Extra vierge olijfolie
naar smaak
Peper en zout

Tip: Wil je sneller zijn? Gebruik dan een andere koekenpan en bak alle aubergine tegelijk.


