Met dit recept tover je 337 gram groenten per portie op je bord.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
½ stuk(s)
Ui
1.5 stuk(s)
Knoflookteen
2 stuk(s)
Tomaat
½ stuk(s)
Paprika
75 gram
Parelgerst
(Bevat: Gerst, Gluten Kan bevatten: Gluten)
½
Tomatenpuree
½ zakje(s)
Midden-Oosterse kruidenmix
125 ml
Kokosmelk
5 gram
Verse tijm
10 gram
Pompoenpitten
(Kan bevatten: Pinda's, Noten, Sesamzaad)
20 gram
Semi-gedroogde tomaten
25 gram
Feta
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
15 gram
Groene olijven
¼ el
[Plantaardige] roomboter
150 ml
Water
¼ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
¼ el
Olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Tip: Parelgerst is een harde korrel en blijft een bite houden.
Tip: Wil je sneller klaar zijn? Bind de verse tijm dan aan elkaar met een tijmtakje, voeg toe aan de parelgerst en haal deze er vlak voor serveren uit.