
Stokbrood met pestodip
2 porties | met crème fraîche en Parmigiano Reggiano
Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen.
Perfect voor de lunch, brunch of tussendoor: deze knapperige baguette met een zelfgemaakte dip van groene pesto, parmigiano reggiano en crème fraîche!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
Ingredienten
2 stuk(s)
Witte demi-baguette
(Bevat Tarwe, Gerst, Rogge Kan bevatten Lupine, Gluten, Noten, Sesamzaad, Melk (inclusief lactose), Soja)
1 stuk(s)
Parmigiano Reggiano
(Bevat Melk (inclusief lactose))
120 gram
Pesto genovese
(Bevat Cashewnoten, Melk (inclusief lactose) Kan bevatten Pinda's, Noten)
50 gram
Biologische crème fraîche
(Bevat Melk (inclusief lactose))
Zelf toevoegen
naar smaak
Peper en zout
Benodigdheden
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Bak de demi-baguette 6 - 8 minuten in de oven.
- Rasp de Parmigiano Reggiano boven een kleine kom.
- Meng in de kom de geraspte kaas met de pesto en de crème fraîche.
- Beng op smaak met peper en zout.
- Snijd de demi-baguette in dunne plakjes en serveer met de pesto.