
Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen.
Perfect voor de lunch, brunch of tussendoor: deze knapperige baguette met een zelfgemaakte dip van groene pesto, parmigiano reggiano en crème fraîche!
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
2 stuk(s)
Witte demi-baguette
(Bevat: Tarwe, Gerst, Rogge Kan bevatten: Lupine, Gluten, Noten, Sesamzaad, Melk (inclusief lactose), Soja)
1 stuk(s)
Parmigiano Reggiano DOP
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
120 gram
Pesto genovese
(Bevat: Melk (inclusief lactose), Cashewnoten Kan bevatten: Noten, Pinda's)
50 gram
Crème fraîche
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
naar smaak
Peper en zout