
Je brengt de pasta op smaak met Siciliaanse kruiden. Deze mix bestaat onder andere uit tomaat, ui, paprika, basilicum en oregano.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
80 gram
Garnalen
100 gram
Passata
90 gram
Linguine
½ stuk(s)
Knoflookteen
15 gram
Geraspte belegen kaas
½ stuk(s)
Venkel
½ zakje(s)
Siciliaanse kruidenmix
2.5 gram
Verse bladpeterselie
1 el
[Plantaardige] roomboter
1 el
Zwarte balsamicoazijn
naar smaak
Peper en zout

Weetje: Wist je dat 200 gram venkel bijna 1/4 van de ADH kalium bevat? Kalium speelt een belangrijke rol in het regelen van de vochtbalans van ons lichaam en bij het doorgeven van prikkels naar ons zenuwstelsel.



Tip: Is de saus te droog? Voeg dan nog een beetje kookvocht toe.