
Kippendij wordt gezien als het smaakvolste stukje van de kip. In dit recept is de kippendij alvast voorgesneden en op smaak gebracht met kebabkruiden.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
300 gram
Aardappelen
1 stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Mini-komkommer
2.5 gram
Verse bieslook
(Bevat: Selderij, Kan sporen van allergenen bevatten)
50 gram
Radicchio en ijsbergsla
1.5 stuk(s)
Tomaat
25 gram
Geraspte Goudse kaas
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
100 gram
Kippendijreepjes met kebabkruiden
1 el
Olijfolie
2 el
[Plantaardige] mayonaise
½ tl
Wittewijnazijn
½ el
Water voor saus
naar smaak
Sambal
naar smaak
Peper en zout



Tip: Heb je een grote teen knoflook ontvangen of houd je niet van rauwe knoflook? Gebruik dan minder en proef eerst voordat je meer toevoegt.
