Kippendij wordt gezien als het smaakvolste stukje van de kip. In dit recept is de kippendij alvast voorgesneden en op smaak gebracht met kebabkruiden.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
300 gram
Aardappelen
1 stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Mini-komkommer
2.5 gram
Verse bieslook
(Kan bevatten: Selderij)
50 gram
Radicchio en ijsbergsla
1.5 stuk(s)
Tomaat
25 gram
Geraspte Goudse kaas
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
100 gram
Kippendijreepjes met kebabkruiden
1 el
Olijfolie
2 el
[Plantaardige] mayonaise
½ tl
Wittewijnazijn
½ el
Water voor saus
naar smaak
Sambal
naar smaak
Peper en zout
Tip: Heb je een grote teen knoflook ontvangen of houd je niet van rauwe knoflook? Gebruik dan minder en proef eerst voordat je meer toevoegt.