
Pesto rosso komt oorspronkelijk uit Sicilië, Italië, en wordt ook wel "pesto alla siciliana" genoemd.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
1 stuk(s)
Kabeljauwfilet
(Bevat: Vis)
200 gram
Broccoli
½ stuk(s)
Pastinaak
½ zakje(s)
Italiaanse kruiden
20 gram
Rucola
½ zakje(s)
Siciliaanse kruidenmix
10 gram
Amandelschaafsel
(Bevat: Amandelnoten, Noten Kan bevatten: Gluten, Ei, Gerst, Kamut, Khorasan (tarwe), Mosterd, Haver, Pinda's, Lupine, Noten, Sesamzaad, Spelt, Soja, Rogge, Selderij, Tarwe, Zwaveldioxide en sulfiet)
20 gram
Rode pesto
(Bevat: Melk (inclusief lactose), Cashewnoten Kan bevatten: Pinda's, Noten)
1 el
Olijfolie
1 tl
Wittewijnazijn
1.5 el
Extra vierge olijfolie
1 el
[Plantaardige] mayonaise
naar smaak
Peper en zout



