Met dit recept tover je 280 gram groenten per portie op je bord.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
300 gram
Zoete aardappel
150 gram
Spruiten
(Bevat: Selderij)
75 gram
Sperziebonen
25 gram
Witte miso
(Bevat: Soja, Tarwe)
½ stuk(s)
Ui
1 stuk(s)
Heekfilet
(Bevat: Vis)
15 gram
Woksaus met gember
(Bevat: Tarwe, Sesamzaad, Soja)
¼ stuk(s)
Limoen
10 gram
Cashewstukjes
(Bevat: Cashewnoten Kan bevatten: Pinda's, Noten, Sesamzaad)
1 el
Olijfolie
½ el
[Plantaardige] roomboter
naar smaak
Peper en zout
Tip: Leg alle sperziebonen op een snijplank. Zorg dat de uiteinden allemaal dezelfde kant op wijzen en aan één kant op een rechte lijn liggen. Gebruik vervolgens een groot koksmes om alle uiteinden in één keer af te snijden. Herhaal aan de andere kant.
Tip: Kook je op gas? Haal dan de pan van het vuur wanneer je het water toevoegt.