Met dit recept tover je 285 gram groenten per portie op je bord.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
120 gram
Hertenbiefstuk
¼ stuk(s)
Flespompoen
10 gram
Pompoenpitten
(Kan bevatten: Pinda's, Noten, Sesamzaad)
½ stuk(s)
Rode ui
15 gram
Groene olijven
5 gram
Verse bladpeterselie en munt
(Kan bevatten: Selderij)
5 gram
Verse dille & bieslook
10 gram
Rozijnen
(Kan bevatten: Pinda's, Noten, Sesamzaad)
30 gram
Kalfsjus
(Bevat: Selderij)
¼ stuk(s)
Citroen
20 gram
Rucola en veldsla
25 gram
Feta
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
½ el
Olijfolie
1 el
[Plantaardige] roomboter
1 el
Extra vierge olijfolie
naar smaak
Honing [of plantaardig alternatief]
naar smaak
Peper en zout
Tip: Bak de biefstuk 1 - 2 minuten per kant voor rood, 2 - 3 minuten voor medium-rare, en 4 - 5 minuten voor doorbakken.