Met dit recept tover je 336 gram groenten per portie op je bord.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
250 gram
Bloemkool
½ stuk(s)
Rode ui
1 stuk(s)
Knoflookteen
¼ stuk(s)
Limoen
½ stuk(s)
Vers citroengras
40 gram
Bruine snelkookrijst
10 gram
Geroosterde cashewnoten
(Bevat: Cashewnoten, Noten Kan bevatten: Macadamianoten, Noten, Paranoten, Pecannoten, Pistachenoten, Walnoten, Amandelnoten, Hazelnoten)
½ zakje(s)
Groene currykruiden
90 ml
Kokosmelk
¼ stuk(s)
Paksoi
2.5 gram
Thais basilicum
½ el
Zonnebloemolie
1 tl
Honing [of plantaardig alternatief]
1 tl
Bloem
75 ml
Water voor saus
¼ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
naar smaak
Peper en zout