Griekse yoghurtbowls met appel en pecan
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Griekse yoghurtbowls met appel en pecan

4 porties | 2x ontbijten voor 2 personen

Labels:
Recept
Allergenen :
Melk (inclusief lactose)
•Pecannoten

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd10 minuten
oventijd5 minuten
NiveauMakkelijk

Ingredienten

/ Voor 2 personen

500 gram

Yoghurt Griekse stijl

(Bevat Melk (inclusief lactose))

2 stuk(s)

Appel

40 gram

Pecanstukjes

(Bevat Pecannoten Kan bevatten Pinda's, Noten, Sesamzaad)

3 tl

Gemalen kaneel

Zelf toevoegen

naar smaak

Honing [of plantaardig alternatief]

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)2337 kJ
Energie (kcal)558 kcal
Vetten39.3 g
waarvan verzadigd16.7 g
Koolhydraten31.1 g
waarvan suikers26.5 g
Vezels5.2 g
Eiwitten13.8 g
Zout0.5 g

Instructies

1
  • Verwijder het klokhuis van de appel en snijd een halve appel per persoon in plakjes. 
  • Schep 125 g Griekse yoghurt per persoon in kleine kom en meng met een snufje kaneel. 
  • Beleg elke kom met de helft van appelplakjes en de helft van de pecannoten. Besprenkel met honing naar smaak. 
  • Herhaal het recept voor een tweede ontbijt de volgende dag.