Griekse yoghurt met mango
Griekse yoghurt met mango

Griekse yoghurt met mango

Met pistachenoten en kokos

Dit kleurrijke dessert maak je in een handomdraai. De mango pureer je met wat suiker en water, en is een zoete tegenhanger van de zure, romige Griekse yoghurt. De pistachenoten en kokosrasp geven dit dessert een exotisch tintje.

Allergens:
Tree nuts
•Milk

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time10 minutes
Cooking Time
DifficultyEasy

Ingredients

Serving amount

20 g

Pistachenoten

(Contains Tree nuts May be present Peanuts, Sesame)

10 g

Kokosrasp

(May be present Sesame, Peanuts, Tree nuts)

1 unit

Mango

250 milliliters

Biologische yoghurt Griekse stijl

(Contains Milk)

Not included in your delivery

2 teaspoon

Suiker

Nutrition Values

Energy (kJ)1264 kJ
Calories302 kcal
Fat21 g
Saturated Fat11.6 g
Carbohydrate18 g
Sugar17.4 g
Dietary Fiber3 g
Protein9 g
Salt0.4 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

•Tall-Sided Pan
•Immersion blender

Cooking Steps

Pistachnoten en kokos roosteren
1

Verwarm een koekenpan op middelhoog vuur en roosterde pistachenoten 4 – 6 minuten. Voeg in de laatste 2 minuten de kokosrasp toe.

Mangopuree maken
2

Snijd het vruchtvlees van de mango in blokjes. Mix ineen hoge kom met staafmixer de mango met de suiker en 1/2 el water per persoon tot een gladde puree.

Serveren
3

Schep een laagje Griekse yoghurt in de glazen, gevolgd door een laagje mangopuree. Herhaal deze stappen tot de puree op is. Garneer met de pistachnoten en kokosrasp.