
Vandaag een pasta met lekker veel spinazie! Je brengt de saus op smaak met groene pesto en Italiaanse kaas. De rode peper geeft het gerecht nog wat extra pit.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
½ stuk(s)
Ui
1 stuk(s)
Knoflookteen
¼ stuk(s)
Rode peper
90 gram
Farfalle
(Bevat: Tarwe Kan bevatten: Soja, Lupine, Ei, Mosterd)
100 gram
Spinazie
(Kan bevatten: Selderij)
40 gram
Pesto genovese
(Bevat: Cashewnoten, Melk (inclusief lactose) Kan bevatten: Pinda's, Noten)
20 gram
Geraspte pecorino DOP
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
½ stuk(s)
Courgette
½ el
Olijfolie
naar smaak
Peper en zout


Weetje: Courgette behoort, net als komkommer, pompoen en tomaat, tot de vruchtgroenten. Wist je dat courgette rijk is aan ijzer, vitamine C en calcium?

