De naam piccalilly stamt van “Paco-lilla” of “Indian Pickle” uit de 18e eeuw, wat refereert naar de augurk en de Aziatische kruiden die worden gebruikt in de saus!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
200 gram
Voorgekookte halve kriel met schil
1 stuk(s)
[Mini-]komkommer
½ stuk(s)
Ui
25 gram
Biologische zure room
(Bevat Melk (inclusief lactose))
50 gram
Radicchio en romaine
25 gram
Piccalilly
(Bevat Soja, Tarwe, Mosterd)
1 stuk(s)
Gemarineerde steak
(Bevat Selderij Kan bevatten Eieren, Gluten, Melk (inclusief lactose), Mosterd, Sesamzaad, Soja)
½ el
Extra vierge olijfolie
½ tl
Mosterd
1 tl
Wittewijnazijn
½ el
[Plantaardige] roomboter
½ el
Olijfolie
1.5 el
[Plantaardige] mayonaise
1 tl
Honing [of plantaardig alternatief]
naar smaak
Peper en zout
Tip: Je serveert de ui rauw. Houd je hier niet van? Bak de ui dan mee met de biefstuk.