De naam piccalilly stamt van “Paco-lilla” of “Indian Pickle” uit de 18e eeuw, wat refereert naar de augurk en de Aziatische kruiden die worden gebruikt in de saus!
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
200 g
Pre-cooked halved baby potatoes [skin-on]
½ piece
Cucumber
½ piece
Onion
5 g
Fresh chives
25 g
Organic sour cream
50 g
Radicchio & romaine
2 piece
Steak haché
(May be present: Soja, Gluten, Melk (inclusief lactose), Ei, Mosterd, Selderij)
25 g
Piccalilli
(Contains: Soja, Tarwe, Mosterd)
20 g
Mayonnaise
(Contains: Mosterd, Ei)
½ tablespoon
Olive oil
to taste
Salt and pepper
½ teaspoon
Mustard
1 teaspoon
White wine vinegar
1 tablespoon
[Plant-based] butter
½ tablespoon
Extra virgin olive oil
Tip: Duitse biefstuk bevat relatief weinig calorieën. Andere magere opties voor vleesliefhebbers zijn bijvoorbeeld kipfilet, varkenshaas, rundertartaar en biefstuk.
Tip: Houd je niet van rauwe rode ui? Laat ze dan weg uit de salade en bak ze de laatste 5 minuten mee met de krieltjes.
Tip: Wist je dat dit gerecht ruim 250 gram groente bevat? Een van de groenten is rode ui - rijk aan vezels, B-vitaminen en antioxidanten.