
De naam piccalilly stamt van “Paco-lilla” of “Indian Pickle” uit de 18e eeuw, wat refereert naar de augurk en de Aziatische kruiden die worden gebruikt in de saus!
The quantities provided above are averages only.
Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.
200 g
Pre-cooked halved baby potatoes [skin-on]
½ piece
Cucumber
½ piece
Onion
5 g
Fresh chives
25 g
Organic sour cream
50 g
Radicchio & romaine
2 piece
Steak haché
(May be present: Soja, Gluten, Melk (inclusief lactose), Ei, Mosterd, Selderij)
25 g
Piccalilli
(Contains: Soja, Tarwe, Mosterd)
20 g
Mayonnaise
(Contains: Mosterd, Ei)
½ tablespoon
Olive oil
to taste
Salt and pepper
½ teaspoon
Mustard
1 teaspoon
White wine vinegar
1 tablespoon
[Plant-based] butter
½ tablespoon
Extra virgin olive oil

Tip: Duitse biefstuk bevat relatief weinig calorieën. Andere magere opties voor vleesliefhebbers zijn bijvoorbeeld kipfilet, varkenshaas, rundertartaar en biefstuk.

Tip: Houd je niet van rauwe rode ui? Laat ze dan weg uit de salade en bak ze de laatste 5 minuten mee met de krieltjes.


Tip: Wist je dat dit gerecht ruim 250 gram groente bevat? Een van de groenten is rode ui - rijk aan vezels, B-vitaminen en antioxidanten.