Receptontwikkelaar Babette: "Stamppot, in België ook wel 'stoemp' genoemd, staat bij mij en vele anderen regelmatig op tafel. In plaats van vlees, heb ik ervoor gekozen om er een klassiek vegetarisch element bij te serveren: geitenkaas met honing en noten. Perfect comfortfood!"
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
300 gram
Aardappelen
1 stuk(s)
Wortel
1 stuk(s)
Rode ui
65 gram
Babyspinazie
5 gram
Gezouten gebrande pecannoten
(Bevat: Noten, Pecannoten)
100 gram
Verse geitenkaas
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
½ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
½ tl
Mosterd
1 tl
Honing [of plantaardig alternatief]
½ el
Zwarte balsamicoazijn
1 tl
Suiker
1.5 el
[Plantaardige] roomboter
1
[Plantaardige] melk
naar smaak
Peper en zout
Weetje: Spinazie bevat veel voedingsstoffen, waaronder ijzer. IJzer is essentieel voor het vervoeren van zuurstof in ons lichaam, wat bijdraagt aan een energiek gevoel.
Tip: Is de jus na 5 minuten nog te waterig? Voeg dan 1/2 tl bloem per persoon toe en laat nog 1 - 2 minuten inkoken.