Skip to main content
Ciabatta met ham-kaasomelet
Ciabatta met ham-kaasomelet

Ciabatta met ham-kaasomelet

Dit ontbijt smaakt heerlijk in combinatie met vruchtensap!

Allergenen:
Melk (inclusief lactose)
Ei
Gluten
Soja

Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.

Bereidingstijd
oventijd
NiveauGemiddeld

Ingredienten

Hoeveelheden

4 stuk(s)

Achterham

2 stuk(s)

Belegen kaasplakken

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

4 stuk(s)

Ei

(Bevat: Ei)

2 stuk(s)

Bruine ciabatta

(Bevat: Melk (inclusief lactose), Gluten, Soja)

Zelf toevoegen

scheutje

Melk

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

naar smaak

Peper en zout

½ el

Roomboter

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

Voedingswaarden

/ per gerecht
Energie (kcal)494 kcal
Energie (kJ)2066.9 kJ
Vetten26 g
waarvan verzadigd13 g
Koolhydraten32 g
Vezels4 g
Eiwitten27 g

Benodigdheden

Kom
Oven
Koekenpan

Instructies

Meng het ei met melk en peper en zout.
1

Verwarm de oven voor op 180 graden. Kluts het ei met de melk en peper en zout naar smaak in een mengkom.

Bak de ciabatta´s.
2

Bak de ciabatta´s in 10 minuten goudbruin.

Bak het ei.
3

Verhit de roomboter in een koekenpan op middelhoog vuur en doe het ei in de pan. Leg de jonge kaas op het ei en voeg ook de ham toe. Bak het ei 2 - 3 minuten op middelmatig vuur. Keer het ei om en bak nog 1 – 2 minuten.

Beleg de ciabatta´s met het omelet.
4

Verdeel de ciabatta’s over de borden. Snijd de omelet doormidden en verdeel ieder ciabatta broodje met de helft van de omelet.

Meer heerlijke recepten met vergelijkbare ingrediënten

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders