topBanner
Banaan-yoghurtpannenkoeken

Banaan-yoghurtpannenkoeken

Met kiwi en kersenjam

Lees meer

Een goed begin van de dag met deze gezonde fruitpannenkoeken!

Allergenen :Melk (inclusief lactose)Ei

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

MoeilijkheidsgraadGemiddeld
Ingredienten
hoeveelheden
2
4
Ingredientenarrow down iconarrow down icon
hoeveelheden
2
4

2 stuks

Banaan

2 stuks

Groene kiwi

200 ml

Volle yoghurt

(BevatMelk (inclusief lactose))

2 stuks

Eieren

(BevatEi)

30 g

Hennepzaad

2 stuks

Kersenjam (potje)

Zelf toevoegen

1 tl

Bakpoeder

1 el

Roomboter

(BevatMelk (inclusief lactose))

snufje

Zout

Voedingswaarden/ per gerecht
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
/ per gerecht
Energie (kJ)2427 kJ
Energie (kcal)580 kcal
Vetten24.0 g
waarvan verzadigd10.0 g
Koolhydraten67 g
waarvan suikersnull.0 g
Vezels6 g
Eiwitten21 g
Cholesterol0 mg
Zout0.0 g
Benodigdheden
Benodigdhedenarrow down iconarrow down icon
Kom
Koekenpan
Instructiesarrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Prak de bananen met een vork in een kom. Schil de kiwi en snijd in plakken.

2

Voeg 1 tl yoghurt per persoon, de eieren, hennepzaad, bakpoeder en een snufje zout toe aan de kom en roer tot beslag.

3

Verhit de roomboter in een koekenpan. Voeg 3 el beslag toe aan de pan en bak de drie pannenkoeken aan beide kanten bruin.

4

Verdeel de pannenkoeken over de borden en smeer met de kersenjam. Garneer met de kiwi en serveer met de overige yoghurt.