HelloFresh
Banaan-yoghurtpannenkoeken

Banaan-yoghurtpannenkoeken

Met kiwi en kersenjam

star version 2 iconstar version 2 iconstar version 2 iconstar version 2 iconstar version 2 iconstar version 2 iconstar version 2 iconstar version 2 iconstar version 2 iconstar version 2 iconstar version 2 iconstar version 2 iconstar version 2 iconstar version 2 iconstar version 2 iconstar version 2 icon
Beoordeeld met 3.2 / 4van de 33 beoordelingen
Lees meer

Een goed begin van de dag met deze gezonde fruitpannenkoeken!

Allergenen:Melk (inclusief lactose)Ei
MoeilijkheidsgraadNiveau 2
Ingredienten
hoeveelheden
Ingredientenarrow down iconarrow down icon
hoeveelheden

2 stuks

Banaan

2 stuks

Groene kiwi

200 ml

Volle yoghurt

(BevatMelk (inclusief lactose))

2 stuks

Vrije-uitloopei

(BevatEi)

30 g

Hennepzaad

(Kan sporen van allergenen bevatten)

2 stuks

Kersenjam (potje)

Zelf toevoegen

1 tl

Bakpoeder

1 el

Roomboter

(BevatMelk (inclusief lactose))

snufje

Zout

Voedingswaarden/ per gerecht
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
/ per gerecht
Energie (kJ)2427 kJ
Energie (kcal)580 kcal
Vetten24.0 g
waarvan verzadigd10.0 g
Koolhydraten67 g
Vezels6 g
Eiwitten21 g
Benodigdheden
Benodigdhedenarrow down iconarrow down icon
Kom
Koekenpan
Instructiesarrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
Schil de kiwi en snijd in plakken.
Schil de kiwi en snijd in plakken.
1

Prak de bananen met een vork in een kom. Schil de kiwi en snijd in plakken.

Roer met de vork tot een beslag.
Roer met de vork tot een beslag.
2

Voeg 1 tl yoghurt per persoon, de eieren, hennepzaad, bakpoeder en een snufje zout toe aan de kom en roer tot beslag.

Leg 3 lepels beslag in de pan en bak de kleine pannenkoeken aan beide kanten bruin.
Leg 3 lepels beslag in de pan en bak de kleine pannenkoeken aan beide kanten bruin.
3

Verhit de roomboter in een koekenpan. Voeg 3 el beslag toe aan de pan en bak de drie pannenkoeken aan beide kanten bruin.

Besmeer met de kersenjam en beleg met de kiwi.
Besmeer met de kersenjam en beleg met de kiwi.
4

Verdeel de pannenkoeken over de borden en smeer met de kersenjam. Garneer met de kiwi en serveer met de overige yoghurt.