
Een goed begin van de dag met deze gezonde fruitpannenkoeken!
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
2 stuk(s)
Banaan
2 stuk(s)
Groene kiwi
200 ml
Volle yoghurt
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
2 stuk(s)
Ei
(Bevat: Ei)
30 gram
Hennepzaad
2 stuk(s)
Kersenjam (potje)
1 tl
Bakpoeder
(Bevat: Melk (inclusief lactose), Lupine)
1 el
Roomboter
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
snufje
Zout

Prak de bananen met een vork in een kom. Schil de kiwi en snijd in plakken.

Voeg 1 tl yoghurt per persoon, de eieren, hennepzaad, bakpoeder en een snufje zout toe aan de kom en roer tot beslag.

Verhit de roomboter in een koekenpan. Voeg 3 el beslag toe aan de pan en bak de drie pannenkoeken aan beide kanten bruin.

Verdeel de pannenkoeken over de borden en smeer met de kersenjam. Garneer met de kiwi en serveer met de overige yoghurt.