Skip to main content
Banaan-yoghurtpannenkoeken
Banaan-yoghurtpannenkoeken

Banaan-yoghurtpannenkoeken

Met kiwi en kersenjam

3.8
(30)

Een goed begin van de dag met deze gezonde fruitpannenkoeken!

Allergenen:
Melk (inclusief lactose)
Ei
Lupine

Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.

Bereidingstijd
oventijd
NiveauGemiddeld

Ingredienten

Hoeveelheden

2 stuk(s)

Banaan

2 stuk(s)

Groene kiwi

200 ml

Volle yoghurt

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

2 stuk(s)

Ei

(Bevat: Ei)

30 gram

Hennepzaad

2 stuk(s)

Kersenjam (potje)

Zelf toevoegen

1 tl

Bakpoeder

(Bevat: Melk (inclusief lactose), Lupine)

1 el

Roomboter

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

snufje

Zout

Voedingswaarden

/ per gerecht
Energie (kJ)2427 kJ
Energie (kcal)580 kcal
Vetten24 g
waarvan verzadigd10 g
Koolhydraten67 g
Vezels6 g
Eiwitten21 g

Benodigdheden

Kom
Koekenpan

Instructies

Schil de kiwi en snijd in plakken.
1

Prak de bananen met een vork in een kom. Schil de kiwi en snijd in plakken.

Roer met de vork tot een beslag.
2

Voeg 1 tl yoghurt per persoon, de eieren, hennepzaad, bakpoeder en een snufje zout toe aan de kom en roer tot beslag.

Leg 3 lepels beslag in de pan en bak de kleine pannenkoeken aan beide kanten bruin.
3

Verhit de roomboter in een koekenpan. Voeg 3 el beslag toe aan de pan en bak de drie pannenkoeken aan beide kanten bruin.

Besmeer met de kersenjam en beleg met de kiwi.
4

Verdeel de pannenkoeken over de borden en smeer met de kersenjam. Garneer met de kiwi en serveer met de overige yoghurt.

Meer heerlijke recepten met vergelijkbare ingrediënten

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders