Skip to main content
Amandelpannenkoeken met blauwe bessen en honing
Amandelpannenkoeken met blauwe bessen en honing

Amandelpannenkoeken met blauwe bessen en honing

4.0
(49)

Goedemorgen!

Allergenen:
Ei
Noten
Melk (inclusief lactose)

Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.

Bereidingstijd
oventijd
NiveauMakkelijk

Ingredienten

Hoeveelheden

2 stuk(s)

Ei

(Bevat: Ei)

50 gram

Amandelmeel

(Bevat: Noten)

150 ml

Halfvolle melk

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

125 gram

Blauwe bessen

Zelf toevoegen

1 jar

Honing

snufje

Zout

1 el

Roomboter

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

50 gram

Bloem

Voedingswaarden

Energie (kJ)1531 kJ
Energie (kcal)366 kcal
Vetten20 g
waarvan verzadigd3.7 g
Koolhydraten27 g
waarvan suikers24.2 g
Vezels3 g
Eiwitten16 g
Zout0.3 g

Instructies

1

Kluts de eieren in een kom.

2

Voeg de bloem, amandelmeel, melk, blauwe bessen en een snufje zout toe aan de eieren en meng met een garde tot een beslag.

3

Verhit de roomboter in een koekenpan en bak van het beslag 1 pannenkoek per persoon.

4

Verdeel de pannenkoeken over de borden en schenk de honing erover.

Meer heerlijke recepten met vergelijkbare ingrediënten

Hoogst beoordeelde recepten voor avondeten

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders