Skip to main content
6 zonnige Italiaanse wijnen voor de winter
6 zonnige Italiaanse wijnen voor de winter

6 zonnige Italiaanse wijnen voor de winter

4 flessen rood en 2 flessen wit

Ontdek elke maand een nieuwe selectie wijnen en geniet er samen van bij de maaltijd.

Deze maand zit er het volgende in de wijnbox:

  • Castellani Artimone grillo (wit) – 2 flessen
  • Castellani Artimone negroamaro (rood) – 2 flessen
  • Campo di Marzo Salice Salentino (rood) – 2 flessen

Bevat sulfiet.

Geen 18, geen alcohol.

Allergenen :
Zwaveldioxide en sulfiet

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd
oventijd
NiveauMakkelijk

Ingredienten

/ Voor 4 personen

150 cl

Witte wijn

(Bevat: Zwaveldioxide en sulfiet)

150 cl

Rode wijn

(Bevat: Zwaveldioxide en sulfiet)

Voedingswaarden

/ per gerecht

Instructies

1

Geniet samen van deze heerlijke wijnen.

Meer heerlijke recepten met vergelijkbare ingrediënten

Embeleso Tempranillo (Spanje) als extra

Embeleso Tempranillo (Spanje) als extra

2020 | Fruitige rode wijn met tonen van kruisbes en granaatappel
Pastei van kalfsstoof

Pastei van kalfsstoof

met sperziebonen, wortel en een frisse salade
Luxe vispotje met room en witte wijn

Luxe vispotje met room en witte wijn

Met venkel en gebakken drieling aardappelen
Palombe Carignan (Frankrijk) als extra

Palombe Carignan (Frankrijk) als extra

2019 | Soepele rode wijn met hints van zwart fruit en kersen
El Aritza Merlot (Spanje) als extra

El Aritza Merlot (Spanje) als extra

2021 | Soepel en rond
Chiloé Carménère (Chili) als extra

Chiloé Carménère (Chili) als extra

2021 | Soepel en rond
Varkenshaas met rodewijnsaus en aardappel-bieslookpuree

Varkenshaas met rodewijnsaus en aardappel-bieslookpuree

met geroosterde pompoen en appel
Kipdrumsticks met rodewijnstoof

Kipdrumsticks met rodewijnstoof

geïnspireerd op coq au vin, met romige aardappelpuree
Pastei van kalfsstoof met rode wijn en champignons

Pastei van kalfsstoof met rode wijn en champignons

met sperziebonen, wortelen en sinaasappelsalade
Campo di Marzo Nero d'Avola (Italië) als extra

Campo di Marzo Nero d'Avola (Italië) als extra

2020 | Soepel en vol
Volle rode wijn - Valpolicella, Italië

Volle rode wijn - Valpolicella, Italië

Corvina, rondinella en molinara 2018
Luxe vispannetje

Luxe vispannetje

Met gebakken aardappeltjes
Luxe vispannetje met zalm, kabeljauw en koolvis

Luxe vispannetje met zalm, kabeljauw en koolvis

met gebakken aardappeltjes
Flespompoen gevuld met parelcouscous, brie en walnoten

Flespompoen gevuld met parelcouscous, brie en walnoten

met hasselback-aardappelen, zelfgemaakte jus en salade
Kalfssukade met rodewijnsaus en knapperige pompoenparten

Kalfssukade met rodewijnsaus en knapperige pompoenparten

met kaasplankje als nagerecht
Wijn bij de Gourmetbox

Wijn bij de Gourmetbox

3 verschillende wijnen - 6 flessen
Wijn bij de Kerstbox

Wijn bij de Kerstbox

3 verschillende wijnen - 6 flessen
Palombe Colombard & Sauvignon (Frankrijk) als extra

Palombe Colombard & Sauvignon (Frankrijk) als extra

2019 | Fruitige witte wijn met hints van appel, peer en limoen
Modularity: Castellani Campo di Marzo, Salice Salentino (75cl) FR/NL

Modularity: Castellani Campo di Marzo, Salice Salentino (75cl) FR/NL

Coq au vin met zilveruitjes en champignons

Coq au vin met zilveruitjes en champignons

met rode wijn, aardappelpuree en een gemengde salade

Hoogst beoordeelde recepten voor avondeten

Luxe spaghetti bolognese met burrata en basilicum

Luxe spaghetti bolognese met burrata en basilicum

met verse pasta en Parmigiano Reggiano
Kapsalon met dubbele portie kipgyros

Kapsalon met dubbele portie kipgyros

Met zelfgemaakte ovenfriet, sla en tomaatjes
Geitenkaassalade deluxe met krokant gebakken spek

Geitenkaassalade deluxe met krokant gebakken spek

met cherrytomaten, gekaramelliseerde ui en gedroogde vijgen
Double protein - Noedelsalade met dubbele portie garnalen

Double protein - Noedelsalade met dubbele portie garnalen

met mango en zelfgemaakte chilisaus
Luxe caesarsalade met kip

Luxe caesarsalade met kip

Met spek, ansjovis en croutons
Burrata-salade met krokant gebakken spek

Burrata-salade met krokant gebakken spek

met cherrytomaten, gekaramelliseerde rode ui en gedroogde vijgen
Pastei van kalfsstoof

Pastei van kalfsstoof

met sperziebonen, wortel en een frisse salade
Veggie + protein - Farfalle met kipfiletstukjes als extra

Veggie + protein - Farfalle met kipfiletstukjes als extra

met kastanjechampignons, veldsla en pecorino
Gekonfijte eendenpoot met rozijnen

Gekonfijte eendenpoot met rozijnen

met geglaceerde bospeen en aardappelpuree
Risotto met garnalen en courgette

Risotto met garnalen en courgette

met salade en zoetzure bieten
Pastei van kalfsstoof met rode wijn en champignons

Pastei van kalfsstoof met rode wijn en champignons

met sperziebonen, wortelen en sinaasappelsalade
Dubbele portie wildzwijnburger met uienchutney

Dubbele portie wildzwijnburger met uienchutney

met zelfgemaakte frietjes en courgettesalade
Winterse kalfsstoof

Winterse kalfsstoof

Met witlofsalade en friet
Pittige garnalen in kerrie-roomsaus

Pittige garnalen in kerrie-roomsaus

met gebakken courgette en tomatenketchup
Herfstige pie van gemengd gehakt en uienchutney

Herfstige pie van gemengd gehakt en uienchutney

met salade van sperziebonen en lollo biondo
Zwarte tagliatelle met grote garnalen

Zwarte tagliatelle met grote garnalen

met varkensworst in pittige tomatensaus
Garnalen in zelfgemaakte rode-currysaus

Garnalen in zelfgemaakte rode-currysaus

met krokante knoflook-kokostopping
Lasagne van gekonfijte eend in tomatensaus

Lasagne van gekonfijte eend in tomatensaus

met een rucolasalade
Risotto met Brandt & Levie varkensworst als extra

Risotto met Brandt & Levie varkensworst als extra

met tomaat, vers basilicum en pecorino
Flammkuchen met fourme d'Ambert, peer en spek

Flammkuchen met fourme d'Ambert, peer en spek

met een salade van geroosterde pompoen en roodlof

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders

Steak met bearnaiseboter

Steak met bearnaiseboter

met gemengde paddenstoelen, spinazie en krieltjes
Mexicaanse stijl biefstukreepjes met geroosterde zoete-aardappelbowl

Mexicaanse stijl biefstukreepjes met geroosterde zoete-aardappelbowl

met avocado en tomatensalsa
Pizza met serranoham, burrata en bosbessensaus

Pizza met serranoham, burrata en bosbessensaus

met cherrytomaten, basilicum en rucola
Parelcouscoussalade met perzik en romige witte kaas

Parelcouscoussalade met perzik en romige witte kaas

met courgette, rucola, linzen en amandelschaafsel
Spaghetti met gehaktballetjes in romige tomatensaus

Spaghetti met gehaktballetjes in romige tomatensaus

met prei, champignons en Mexicaanse kruiden
Boerenworst met dillemayonaise

Boerenworst met dillemayonaise

met gebakken aardappelblokjes en sperziebonen
Sticky teriyaki kippenvleugels

Sticky teriyaki kippenvleugels

met bulgogirijst, groenten en sesamzaadjes
Romige penne met warmgerookte zalm

Romige penne met warmgerookte zalm

in prei-spinaziesaus met citroen en dille
Fiocchi tricolore alla ragù bianco met kip en Parmigiano Reggiano

Fiocchi tricolore alla ragù bianco met kip en Parmigiano Reggiano

verborgen courgette en broccoli! | met basilicumcrème en Italiaanse kruiden
Hartige strudel met kip-kalkoengehakt en groenten

Hartige strudel met kip-kalkoengehakt en groenten

met kleine salade en witte kaas
Misozalm met salade met sesamdressing

Misozalm met salade met sesamdressing

met gezouten pinda's, ingelegde ui en gele wortel
Platbroodpizza's met champignons en paprika

Platbroodpizza's met champignons en paprika

met mozzarella en Midden-Oosterse kruiden
Bulgurbowl met avocado en witte kaas

Bulgurbowl met avocado en witte kaas

met verse kruiden, amandelschaafsel en gedroogde cranberry's
Geroosterde aubergine met tahinsaus

Geroosterde aubergine met tahinsaus

met witte kaas en tomatencouscous
Kruidige visstoof met kokosmelk

Kruidige visstoof met kokosmelk

geïnspireerd op Braziliaanse moqueca, met rijst en koriander
BBQ veggie gehaktballetjes met krieltjes

BBQ veggie gehaktballetjes met krieltjes

met sinaasappelmayo, geroosterde groenten en Surinaamse kruidenmix
Pittige 'butter tofu' curry met romige kokossaus

Pittige 'butter tofu' curry met romige kokossaus

met rijst, koriander en paprika
Romige rigatoni met blauwe kaas

Romige rigatoni met blauwe kaas

met paddenstoelen, witlof en peterselie
Gepaneerde pangasiusfilet met sticky soja-groenten

Gepaneerde pangasiusfilet met sticky soja-groenten

met knoflook-gemberrijst en furikake
Pompoen-pindasoep

Pompoen-pindasoep

met platbrood en gekookt ei