
Met dit recept tover je 261 gram groenten per portie op je bord.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
½ stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Ui
2.5 tl
Verse gember
¼ stuk(s)
Rode peper
½ stuk(s)
Paarse wortel
½ stuk(s)
Appel
70 gram
Mais in blik
½ zakje(s)
Kerriepoeder
(Bevat: Selderij, Mosterd)
½ zakje(s)
Surinaamse kruiden
125 ml
Kokosmelk
10 gram
Pecanstukjes
(Bevat: Noten, Pecannoten Kan bevatten: Pinda's, Sesamzaad, Noten)
10 gram
Pompoenpitten
(Kan bevatten: Pinda's, Sesamzaad, Noten)
5 gram
Verse bladpeterselie en munt
(Kan bevatten: Selderij)
75 gram
Bio yoghurt Griekse stijl
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
1 stuk(s)
Volkoren Libanees platbrood
(Bevat: Tarwe, Gluten)
½ el
Olijfolie
¼ stuk(s)
(Zoutarm) groentebouillonblokje
naar smaak
Peper en zout


Tip: Voeg 30 ml water per persoon toe als de curry te droog is.

Tip: Je kunt er ook voor kiezen om de platbroden in de oven te verwarmen. Verwarm de oven voor op 180 graden en bak de platbroden 3 - 4 minuten, of tot ze knapperig zijn.
