Laat je zelfgemaakte saucijzenbroodjes glimmen - bestrijk de bovenkant van het deeg met geklutst ei of melk voor ze in de oven gaan.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
100 gram
Half-om-halfgehakt met Italiaanse kruiden
¼ roll(s)
Bladerdeeg
10 gram
Panko paneermeel
½ stuk(s)
Ui
5 gram
Verse krulpeterselie
1 stuk(s)
Appel
1 stuk(s)
Paarse wortel
½ stuk(s)
Wortel
1 tl
Extra vierge olijfolie
½ tl
Wittewijnazijn
1 tl
Mosterd
30 ml
Water
1 tl
Honing [of plantaardig alternatief]
1 el
[Plantaardige] mayonaise
naar smaak
Peper en zout
Tip: Zie je dat de broodjes niet gelijkmatig bruin worden? Zet de bakplaat dan halverwege omgedraaid terug in de oven.