
In dit recept serveer je tortilla's, afkomstig uit de Mexicaanse keuken, met een vulling uit de Aziatische keuken. Een verassend lekkere combinatie!
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
½ stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Ui
¼ stuk(s)
Limoen
70 gram
Mais in blik
10 ml
Sojasaus
(Bevat: Soja, Tarwe)
3 stuk(s)
Volkoren mini-tortilla
(Bevat: Tarwe)
10 gram
Gezouten pinda's
(Bevat: Pinda's Kan bevatten: Noten, Sesamzaad)
¼ zakje(s)
Zoete Aziatische saus
(Bevat: Soja, Tarwe)
45 gram
Slamix met radicchio, rucola en bladsla
50 gram
Wittekool en wortel
5 gram
Gemberpuree
100 gram
Oosters gekruid rundergehakt
(Kan bevatten: Gluten, Ei, Mosterd, Selderij, Soja)
½ tl
Wittewijnazijn
½ el
Zonnebloemolie
1.5 el
[Plantaardige] mayonaise

Tip: Je kunt de tortilla‘s ook zonder oven opwarmen. Bak ze dan kort één voor een in één koekenpan vlak voor serveren.

Gezondheidstip: Let jij op je zoutinname? Voeg dan de helft van de sojasaus toe. Wie wil kan na het serveren eventueel naar smaak meer toevoegen.

