Receptontwikkelaar June: "Fatteh is een populair gerecht uit het Midden-Oosten. Het is niet alleen heerlijk, maar ook een briljante manier om oude pitabroodjes of platbrood te gebruiken! Mijn favoriete eigenschap van fatteh, afgezien van de verschillende lagen, romige, knapperige textuur en hartige kruiden, is dat je het gerecht samen eet en deelt."
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
50 gram
Biologische volle yoghurt
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
½ stuk(s)
Aubergine
½ stuk(s)
Citroen
½ stuk(s)
Knoflookteen
15 gram
Tahin
(Bevat: Sesamzaad)
¼
Tomatenpuree
½ pak(ken)
Kikkererwten
5 gram
Verse bladpeterselie
(Kan bevatten: Selderij)
½ zakje(s)
Ras el hanout
1 stuk(s)
Tomaat
1 stuk(s)
Volkoren Libanees platbrood
(Bevat: Tarwe)
10 gram
Walnootstukjes
(Bevat: Walnoten Kan bevatten: Pinda's, Noten, Sesamzaad)
½ el
Olijfolie
½ el
Honing [of plantaardig alternatief]
1 el
Water voor saus
½ el
Zwarte balsamicoazijn
naar smaak
Peper en zout
Weetje: Aubergine is een veelzijdige groente. Wist je dat het vol zit met ijzer en vitamine C?