Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
3 stuk(s)
Saucissekes van de Vegetarische Slager®
(Bevat: Soja, Tarwe, Gluten, Haver Kan bevatten: Melk (inclusief lactose), Mosterd, Selderij, Ei)
75 gram
Basmatirijst
¼
Tomatenpuree
½ stuk(s)
Laurierblad
½ zakje(s)
Siciliaanse kruidenmix
½ stuk(s)
Knoflookteen
1 stuk(s)
Tomaat
25 gram
Geraspte mozzarella
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
1 stuk(s)
Ui
½ stuk(s)
Paprika
½ stuk(s)
Wortel
10 gram
Gezouten amandelen
(Bevat: Amandelnoten, Pinda's Kan bevatten: Noten, Sesamzaad)
5 gram
Vers basilicum
(Kan bevatten: Selderij)
20 gram
Pesto genovese
(Bevat: Melk (inclusief lactose), Cashewnoten Kan bevatten: Noten, Pinda's)
1.5 el
Olijfolie
½ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
½ tl
Suiker
naar smaak
Peper en zout
200 ml
Kokend water
Did you know... tomatoes are a good source of the antioxidant lycopene. Antioxidants protect our cells and organs against free radicals, which are harmful substances produced by UV radiation and air pollution.
Health tip: This recipe is high in calories. If you're watching your calorie intake, use just half of the shredded mozzarella or pesto and keep the rest to use another time.