HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconVerse Ravioli Met Groene Pesto
topBanner
Verse ravioli met groene pesto

Verse ravioli met groene pesto

2 porties | met semi-gedroogde tomaat, rucola en pecorino

25% korting
Lees meer

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen. Deze verse ravioli van de Pastafabriek hoef je maar een paar minuten te koken. Zo zet je snel en makkelijk en lekkere maaltijd op tafel voor elk moment van de dag!

Allergenen :Melk (inclusief lactose)EierenGlutenTarweRoggeCashewnoten

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd10 minuten
Bereidingstijd5 minuten
MoeilijkheidsgraadGemiddeld
Ingredienten

Voor 2 personen

Ingredientenarrow down iconarrow down icon

Voor 2 personen

280 gram

Verse ravioli met spinazie en ricotta

(BevatMelk (inclusief lactose), Eieren, Gluten, Tarwe, Rogge)

100 gram

Groene pesto

(BevatMelk (inclusief lactose), CashewnotenKan bevattenPinda's, Noten)

40 gram

Rucola

35 gram

Semi-gedroogde tomaten

40 gram

Geraspte pecorino

(BevatMelk (inclusief lactose))
Voedingswaarden
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
per gerecht
per 100g
Energie (kcal)686 kcal
Energie (kJ)2870 kJ
Vetten44.0 g
waarvan verzadigd13.0 g
Koolhydraten45 g
waarvan suikers2.0 g
Vezels3.53 g
Eiwitten25 g
Zout3.0 g
Benodigdheden
Benodigdhedenarrow down iconarrow down icon
Pan met deksel
Instructies
Instructiesarrow up iconarrow up icon
1

De kookinstructies vind je op de meegeleverde receptkaart.

2

Haal de ravioli voorzichtig los van elkaar. Voeg de ravioli toe aan de pan met kokend water. Kook, afgedekt, in 4 - 6 minuten gaar. Giet daarna af en laat zonder deksel uitstomen.

3

Meng de groene pesto en de semi-zongedroogde tomaat voorzichtig door de ravioli in de pan. Breng op smaak met peper en zout.

4

Verdeel de ravioli over de borden. Strooi de pecorino erover en garneer met de rucola.