
Wat maakt de pompoenpit de kampioen onder de zaden en de noten? (Het antwoord is: pompoenpitten bevatten van deze voedselgroep het meeste magnesium - essentieel voor een gezonde bloeddruk en sterke botten en spieren.)
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
½ stuk(s)
Ui
1 stuk(s)
Tomaat
85 gram
Parelcouscous
½ stuk(s)
Limoen
2.5 gram
Verse koriander
10 gram
Pompoenpitten
(Kan bevatten: Pinda's, Noten, Sesamzaad)
30 gram
Veldsla
25 gram
Witte kaas
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
1 stuk(s)
Duitse biefstuk
(Kan bevatten: Soja, Gluten, Melk (inclusief lactose), Ei, Mosterd, Selderij)
40 gram
Avocadodip
½ tl
Witte balsamicoazijn
½ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
¼ el
Olijfolie
naar smaak
Peper en zout
½ el
[Plantaardige] roomboter
¼ tl
Honing [of plantaardig alternatief]
1 el
Extra vierge olijfolie


Tip: Vergeet de limoen niet goed te wassen voor je de schil raspt.

Tip: Bak de Duitse biefstuk langer wanneer je niet van rood vlees houdt.
