
Iedereen aan tafel, inclusief de jongste chefs, kan de maaltijd precies aanpassen naar hun smaak! Dit recept heeft kies-en-mix-toppings, zodat je zelf kunt bepalen wat jij toevoegt.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
90 gram
Volkoren fusilli
(Bevat: Gluten, Tarwe Kan bevatten: Ei, Mosterd, Soja)
¼ stuk(s)
Courgette
½ stuk(s)
Knoflookteen
½ pak(ken)
Tomatenblokjes met knoflook en ui
25 gram
Geraspte cheddar
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
5 gram
Verse bladpeterselie
(Kan bevatten: Selderij)
½ stuk(s)
Avocado
¼ stuk(s)
Limoen
25 gram
Biologische zure room
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
70 gram
Mais in blik
½ zakje(s)
Peruaanse kruidenmix
1 el
Olijfolie
1 tl
Zwarte balsamicoazijn
1 tl
Suiker
½ el
[Plantaardige] roomboter
naar smaak
Peper en zout



