Eieren zijn een veelzijdige topping in veel Aziatische noedelgerechten: ze kunnen gepocheerd, gebakken of zachtgekookt worden geserveerd. Ze zorgen zeker voor een meer voedzaam en compleet gerecht!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
Volkoren noedels
Knoflookteen
Bosui
½ stuk(s)
Wortel
50 gram
Peultjes
½ stuk(s)
Paprika
Taugé
35 gram
Zoete Aziatische saus
5 gram
Gemberpuree
Sojasaus
½ stuk(s)
Limoen
1 stuk(s)
Ei
½ zakje(s)
Gomasio
1 el
Zonnebloemolie
½ el
[Zoutarme] ketjap manis
naar smaak
Peper en zout
Gezondheidstip: Let jij op je zoutinname? Voeg dan de helft van de sojasaus toe. Wie wil kan na het serveren naar smaak meer toevoegen.