Paksoi, met zijn knapperige stelen en zachte bladeren, is een veelzijdige en voedzame groente. Oorspronkelijk afkomstig uit China, wordt het vaak gebruikt in de Aziatische keuken vanwege zijn milde, sappige smaak.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
80 g
Shrimp
(Contains Crustaceans)
50 g
Mie noodles
(Contains Wheat)
10 g
Garlic-ginger-chili mix
½ piece
Pak choi
45 g
Corn
½ bunch
Radish
20 g
Tahini
(Contains Sesame)
15 g
Crispy fried onions
(Contains Wheat May be present Sesame, Gluten, Peanuts, Tree nuts)
½ sachet(s)
Gomashio
(Contains Sesame)
350 milliliters
Low sodium vegetable stock
½ tablespoon
[Reduced salt] soy sauce
1 teaspoon
White wine vinegar
½ tablespoon
Sunflower oil
to taste
Salt and pepper
Tip: Houd je niet van rauwe radijsjes? Voeg ze dan toe aan de pan met noedels.
Gezondheidstip: Let jij op je zoutinname? Laat de sojasaus dan achterwege of voeg eventueel naar smaak toe bij het serveren.