HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconSpinazie Kaasomelet
topBanner
Spinazie-kaasomelet

Spinazie-kaasomelet

Met speltbaguette

Lees meer

Goedemorgen

Allergenen :Glutenbevattende granenEiMelk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd15 minuten
MoeilijkheidsgraadMakkelijk
Ingredienten
Hoeveelheden
2
4
Ingredientenarrow down iconarrow down icon
Hoeveelheden
2
4

2 stuk(s)

Kleine speltbaguette

(BevatGlutenbevattende granen)

4 stuk(s)

Ei

(BevatEi)

50 gram

Geraspte oude kaas

(BevatMelk (inclusief lactose))

50 gram

Spinazie

Zelf toevoegen

1 el

Roomboter

(BevatMelk (inclusief lactose))

naar smaak

Peper en zout

Voedingswaarden
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
per gerecht
per 100g
Energie (kJ)2272 kJ
Energie (kcal)543 kcal
Vetten26.0 g
waarvan verzadigd13.5 g
Koolhydraten56 g
waarvan suikers5.8 g
Vezels3 g
Eiwitten30 g
Zout1.3 g
Benodigdheden
Benodigdhedenarrow down iconarrow down icon
Kom
Koekenpan
Instructiesarrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Verwarm de oven voor op 210 graden en bak de speltbaguette 6 – 8 minuten.

2

Kluts ondertussen de eieren met een vork in een kom en meng de oude kaas erdoor. Breng op smaak met peper en zout.

3

Verhit de roomboter in een koekenpan, scheur de spinazie klein boven de pan en laat al roerend slinken.

4

Verdeel de spinazie zorgvuldig over de bodem van de koekenpan, schenk het ei erin en bak een omelet op middellaag vuur. Draai halverwege om.

5

Snijd de speltbaguette open en beleg met de spinazie-kaasomelet.