Goedemorgen!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
2 stuk(s)
Biologisch wit broodje met roggedesem
(Bevat: Gluten, Soja, Sesamzaad)
5 gram
Verse bieslook
(Kan bevatten: Selderij)
4 stuk(s)
Ei
(Bevat: Ei)
40 gram
Spekblokjes
scheutje
Melk
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
½ el
Roomboter
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
naar smaak
Peper en zout
Verwarm de oven voor op 210 graden. Bak het zuurdesembrood 6 – 8 minuten in de oven.
Snijd ondertussen de bieslook fijn. Kluts de eieren in een kom met een scheutje melk en de bieslook. Breng op smaak met peper en zout.
Smelt de roomboter in een koekenpan en bak de spekblokjes in 2 minuten op middelhoog vuur rondom bruin. Schenk het eimengsel erbij en bak per 2 personen 1 omelet.
Snijd het brood doormidden en beleg met de omelet. Drink met een glas melk.