
Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen. Deze geroosterde baguette met romig-frisse avocado en ei is perfect om jouw dag mee starten!
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
2 stuk(s)
Avocado
2 stuk(s)
Woutkorn demi-baguette
(Bevat: Rogge, Tarwe, Gerst Kan bevatten: Soja, Lupine, Gluten, Noten, Sesamzaad, Melk (inclusief lactose))
4 stuk(s)
Ei
1 stuk(s)
Limoen
125 gram
Rode cherrytomaten
1 stuk(s)
Knoflookteen
50 gram
Feta
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
10 gram
Verse bladpeterselie en koriander
4 el
Witte balsamicoazijn
naar smaak
Peper en zout
1 el
Olijfolie
De kookinstructies vind je op de meegeleverde receptkaart.
Tip: Heb je een broodrooster of tosti-ijzer? Gebruik deze dan om de baguette te roosteren.
In deze stap vind je een makkelijke bereiding van de eieren. Lijkt het je leuk om de eieren te pocheren? Volg dan de bereidingswijze in de volgende stap.
Tip: Kook de eieren 6 minuten voor een zachtgekookt ei. Wil je een hardgekookt ei? Kook dan 10 minuten.
Tip: Het eigeel blijft op deze manier vloeibaar. Heb je liever een iets steviger eigeel? Kook dan 1 minuut langer.
Tip: Geen liefhebber van rauwe knoflook? Laat dit dan achterwege.