Wist je dat shakshuka in het Midden-Oosten en in Noord-Afrika als ontbijt, lunch en diner wordt gegeten?
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
½ stuk(s)
Courgette
½ stuk(s)
Rode puntpaprika
1.5 stuk(s)
Tomaat
½
Tomatenpuree
½ zakje(s)
Siciliaanse kruidenmix
½ zakje(s)
Midden-Oosterse kruidenmix
2 stuk(s)
Ei
¾ stuk(s)
Volkoren Libanees platbrood
25 gram
Feta
10 ml
Basilicumcrème
Skipjack tonijn in zonnebloemolie
naar smaak
Peper en zout
Weetje: Paprika's bevatten veel voedingsstoffen. Rode paprika bevat bijvoorbeeld veel vitamine C. Vitamine C beschermt je lichaamscellen tegen schadelijke stoffen van buitenaf. Verder is vitamine C nodig voor de vorming van bindweefsel, de opname van ijzer en het in stand houden van de weerstand.
Tip: Let jij op je zoutinname? Gebruik dan minder feta. Dit kun je de volgende dag bijvoorbeeld in een lunchsalade verwerken.