Puff pastry is a light, flaky dough made by layering butter and dough through repeated rolling. When baked, it puffs up into crisp, airy layers - perfect for a whole range of dishes, like this tart!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
½ stuk(s)
Peer
1 stuk(s)
Rode ui
⅓ stuk(s)
Courgette
½ roll(s)
Bladerdeeg
(Bevat: Tarwe Kan bevatten: Melk (inclusief lactose))
25 gram
Crème fraîche
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
3 plak(ken)
Salami
25 gram
Witte kaas
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
½ stuk(s)
Mini-komkommer
10 gram
Verse bladpeterselie en munt
(Kan bevatten: Selderij)
½ el
Extra vierge olijfolie
½ el
Witte balsamicoazijn
naar smaak
Olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Gezondheisdtip: Deze maaltijd is calorierijk. Let jij op je calorie-inname? Gebruik dan 1/3 van het bladerdeeg per persoon. De rest kun je de volgende dag beleggen met je favoriete ingrediënten, bakken en als snack of nagerechtje eten.