Skip to main content
Premium gourmetbox - Pasen
Premium gourmetbox - Pasen

Premium gourmetbox - Pasen

Complete box met feestelijke receptjes voor op het gourmetstel

Allergenen :
Gerst
Rogge
Tarwe
Schaaldieren
Ei
Melk (inclusief lactose)
Soja
Walnoten
Mosterd
Pinda's
Zwaveldioxide en sulfiet
Vis
Gluten

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd1 uur 15 minuten
oventijd40 minuten
NiveauGemiddeld

Ingredienten

/ Voor 2 personen

1 stuk(s)

Baguette

250 gram

Ongezouten boter

20 gram

Verse bieslook, dille en bladpeterselie

8 stuk(s)

Wildzwijnburger

4 stuk(s)

Varkensworstjes met tomaat en rozemarijn

80 gram

Uienchutney

160 gram

Gemarineerde garnalen

3 stuk(s)

Knoflookteen

300 gram

Aardappelblokjes

½ pak(ken)

Koekjesdeeg chocolade

150 gram

Yoghurt Griekse stijl

1.5 tl

Gemalen kaneel

40 gram

Walnootstukjes

125 gram

Rode cherrytomaten

2 stuk(s)

Rode puntpaprika

120 gram

Whiskeysaus

1 stuk(s)

Courgette

125 gram

Champignons

120 gram

Pindasaus

2 stuk(s)

Peer

100 gram

Kipsatéblokjes

2 stuk(s)

Zalmfilet

½ stuk(s)

Kogelbiefstuk

1 zakje(s)

Italiaanse kruiden

20 gram

Mix van verse gember, knoflook en rode peper

Zoete Aziatische saus

40 ml

Ketjap manis

50 gram

Barbecuesaus

40 gram

Truffeltapenade

75 gram

Bieten-tortillachips

80 gram

Avocadodip

30 gram

Gesneden jalapeño's

100 gram

Geraspte Goudse kaas

100 gram

Varkenshaaspuntjes

½ zakje(s)

BBQ-rub

Zelf toevoegen

4 el

Extra vierge olijfolie

naar smaak

Olijfolie

naar smaak

Peper en zout

Voedingswaarden

Energie (kJ)12122 kJ
Energie (kcal)2897 kcal
Vetten170.4 g
waarvan verzadigd41.8 g
Koolhydraten222.6 g
waarvan suikers75.6 g
Vezels23.1 g
Eiwitten106.6 g
Zout11.4 g
Potassium420 mg
Calcium33 mg
Iron0.9 mg

Benodigdheden

Ovenschaal
Kom
Grote kom

Instructies

1

Voorbereiden:

Verwarm de oven voor op 200 graden. Meng in een kom de aardappelblokjes met 1/2 el olijfolie per persoon en breng op smaak met peper en zout. Verdeel de blokjes over een ovenschaal en bak 10 minuten in de oven. De aardappelblokjes hoeven nog niet gaar te zijn als ze uit de oven komen.


Bakken (aan tafel):

Bak de aardappelblokjes in een pannetje goudbruin en gaar. Leg er vervolgens een plakje raclettekaas op en bak onder de gril tot de kaas gesmolten is.

2

Voorbereiden:

Haal de roomboter uit de koelkast. Snijd de roomboter in kleine blokjes en verdeel over twee kommen. Pers 1 knoflookteen of snijd fijn. Snijd de verse kruiden fijn. Voeg aan een kom de verse kruiden, 1 teentje knoflook en verse kruiden toe. Meng met een vork tot een kruidenboter. Breng op smaak met peper en zout. Voeg aan de andere kom de truffeltapenade toe. Meng met een vork tot een truffelboter. Bak ondertussen de baguette 12 - 15 minuten in de oven.


Serveren (aan tafel):

Snijd de baguette in dunne plakken en serveer met de kruiden- en truffelboter.

3

Voorbereiden:

Snijd de courgette en paprika in reepjes. Snijd de champignons in plakjes. Meng in een grote kom 1/2 zakje bbq rub en 2 el olijfolie. Voeg de courgette en paprika toe aan de kruidenolie in de kom en meng goed door. Breng op smaak met peper en zout. Zet in de koelkast tot verder gebruik. Bewaar de champignons in een apart schaaltje in de koelkast.


Bakken (aan tafel):

Verhit 1/2 el bakboter op de gourmet. Bak de courgette en paprika op de plaat tot ze gaar zijn. Serveer met de feta. Verwarm 1 tl kruidenboter in een pannetje en bak de champignons tot ze gaar zijn. Voeg naar smaak wat raclettekaas toe aan het pannetje.

Tip: (s) Let op: de BBQ rub is een beetje pittig. Houd je niet van pittig of eten er kinderen mee? Gebruik dan naar smaak minder, of houd een schaaltje groenten zonder kruiden apart.

4

Vlees voorbereiden:

  • Snijd de biefstuk in blokjes van 3 cm. Pers 1 knoflookteen of snijd fijn. Meng in een kom de knoflook en 1/4 zakje Italiaanse kruiden met de biefstuk en 1 el olijfolie per persoon. Meng goed, dek af en zet in de koelkast tot gebruik. Herhaal deze stap ook voor de varkenshaaspuntjes. Snijd de worsten in stukjes van 3 cm. Dek af en zet in de koelkast tot gebruik. Verhit de satésaus vlak voor je aan tafel gaat in een kleine sauspan of steelpan op laag vuur.


Vis voorbereiden:

Snijd de zalmfilet in blokjes van 3 cm. Meng in een kom met de knoflook, gember, rode peper, zoete Aziatische saus en ketjap. Meng goed, dek af en zet in de koelkast tot gebruik.


Bakken (aan tafel):

Bak het vlees, de zalm en de garnalen tot het gaar is. Serveer de kipsatéblokjes met de satésaus. Serveer de hamburgers met de uienchutney. Serveer het overige vlees met de whiskey- en barbecuesaus.

5

Voorbereiden:

Snijd de helft van de cherrytomaten in kwarten. Voeg de andere helft toe aan een kommetje en zet op tafel.


Bakken (aan tafel):

Voeg een handjevol tortillachips toe aan een pannetje. Verdeel de geraspte kaas, jalapeño's en tomaat erover en bak tot de kaas is gesmolten. Serveer met de avocadodip.

6

Voorbereiden:

Schil of was de peren. Verwijder het klokhuis en snijd de peren in kleine blokjes. Meng de blokjes in een grote kom met 1/2 zakje kaneel en de walnootstukjes. Verkruimel het koekdeeg en bewaar apart tot serveren (zie Tip).


Bakken (aan tafel):

Vul een gourmetpannetje met het peermengsel en bak tot de peren gaar zijn. Bedek met een laagje verkruimeld koekdeeg en bak tot het koekdeeg bruin kleurt. Laat de crumble even afkoelen, zodat het koekdeeg hard kan worden. Serveer met een lepel Griekse yoghurt.

Tip: Bewaar het koekdeeg tot je het gaat verkruimelen in de koelkast. Dat maakt het verkuimelen makkelijker. Je gebruikt maar de helft van het koekdeeg. Volg de instructies op de verpakking om van de rest van het deeg koekjes te bakken.

Meer heerlijke recepten met vergelijkbare ingrediënten

Broodje hamburger met Italiaanse twist

Broodje hamburger met Italiaanse twist

met tomatensalsa, basilicummayonaise en walnoot
Wraps met Aziatisch gemarineerde biefstukpuntjes

Wraps met Aziatisch gemarineerde biefstukpuntjes

met frisse rauwkost en zoetzure komkommer
Wok met knoflookgarnalen en oosterse groentemix

Wok met knoflookgarnalen en oosterse groentemix

met noedels, verse gember en pinda's
Geschnetzeltes van romige kip en champignons

Geschnetzeltes van romige kip en champignons

Zwitserse klassieker met aardappelkoekjes en salade
Kipsaté met gesmoorde kokosboontjes

Kipsaté met gesmoorde kokosboontjes

met zelfgemaakte marinade en witte rijst
Krokante kip met geroosterde groenten

Krokante kip met geroosterde groenten

met knoflook-gemberrijst
Kogelbiefstuk met piccalilly

Kogelbiefstuk met piccalilly

met gebakken krieltjes en een friszure komkommersalade
Aziatische noedelsalade met warmgerookte zalm

Aziatische noedelsalade met warmgerookte zalm

met broccoli, bosui en komkommer
Biefstukreepjes met rijst en paksoi

Biefstukreepjes met rijst en paksoi

met paprika en Thais basilicum
Pita met vegetarische döner kebab

Pita met vegetarische döner kebab

met een frisse salade
Volkoren pita's met pikante kipgyros

Volkoren pita's met pikante kipgyros

met zelfgemaakte tzatziki en little gem
Rendang met rundvlees en pittige boontjes

Rendang met rundvlees en pittige boontjes

met rijst, gember en citroengras
Falafelbowl met couscous en verse munt

Falafelbowl met couscous en verse munt

met komkommer, rode puntpaprika en yoghurt-tahinsaus
Romige spaghetti met broccoli

Romige spaghetti met broccoli

met geitenkaas, walnoot en semi-gedroogde tomaten
Noedels met kipgehakt en Aziatische saus

Noedels met kipgehakt en Aziatische saus

met courgette en paprika
Enchilada's met pompoen en cheddar

Enchilada's met pompoen en cheddar

met Mexicaanse kruiden, zure room en walnoot-spinaziesalade
Lasagne met gegrilde groenten

Lasagne met gegrilde groenten

met buffelmozzarella en Italiaanse kruiden
Spinaziestamppot met champignonjus

Spinaziestamppot met champignonjus

met geroosterde hazelnoten en basilicum
Romige ravioli met spinazie en dragon

Romige ravioli met spinazie en dragon

met tuinbonenvulling en courgette-spaghetti
Tomatenrisotto met garnalen

Tomatenrisotto met garnalen

met een frisse rucolasalade

Hoogst beoordeelde recepten voor avondeten

Luxe spaghetti bolognese met burrata en basilicum

Luxe spaghetti bolognese met burrata en basilicum

met verse pasta en Parmigiano Reggiano
Kapsalon met dubbele portie kipgyros

Kapsalon met dubbele portie kipgyros

Met zelfgemaakte ovenfriet, sla en tomaatjes
Geitenkaassalade deluxe met krokant gebakken spek

Geitenkaassalade deluxe met krokant gebakken spek

met cherrytomaten, gekaramelliseerde ui en gedroogde vijgen
Double protein - Noedelsalade met dubbele portie garnalen

Double protein - Noedelsalade met dubbele portie garnalen

met mango en zelfgemaakte chilisaus
Luxe caesarsalade met kip

Luxe caesarsalade met kip

Met spek, ansjovis en croutons
Burrata-salade met krokant gebakken spek

Burrata-salade met krokant gebakken spek

met cherrytomaten, gekaramelliseerde rode ui en gedroogde vijgen
Pastei van kalfsstoof

Pastei van kalfsstoof

met sperziebonen, wortel en een frisse salade
Veggie + protein - Farfalle met kipfiletstukjes als extra

Veggie + protein - Farfalle met kipfiletstukjes als extra

met kastanjechampignons, veldsla en pecorino
Gekonfijte eendenpoot met rozijnen

Gekonfijte eendenpoot met rozijnen

met geglaceerde bospeen en aardappelpuree
Risotto met garnalen en courgette

Risotto met garnalen en courgette

met salade en zoetzure bieten
Pastei van kalfsstoof met rode wijn en champignons

Pastei van kalfsstoof met rode wijn en champignons

met sperziebonen, wortelen en sinaasappelsalade
Dubbele portie wildzwijnburger met uienchutney

Dubbele portie wildzwijnburger met uienchutney

met zelfgemaakte frietjes en courgettesalade
Winterse kalfsstoof

Winterse kalfsstoof

Met witlofsalade en friet
Pittige garnalen in kerrie-roomsaus

Pittige garnalen in kerrie-roomsaus

met gebakken courgette en tomatenketchup
Herfstige pie van gemengd gehakt en uienchutney

Herfstige pie van gemengd gehakt en uienchutney

met salade van sperziebonen en lollo biondo
Zwarte tagliatelle met grote garnalen

Zwarte tagliatelle met grote garnalen

met varkensworst in pittige tomatensaus
Garnalen in zelfgemaakte rode-currysaus

Garnalen in zelfgemaakte rode-currysaus

met krokante knoflook-kokostopping
Lasagne van gekonfijte eend in tomatensaus

Lasagne van gekonfijte eend in tomatensaus

met een rucolasalade
Risotto met Brandt & Levie varkensworst als extra

Risotto met Brandt & Levie varkensworst als extra

met tomaat, vers basilicum en pecorino
Flammkuchen met fourme d'Ambert, peer en spek

Flammkuchen met fourme d'Ambert, peer en spek

met een salade van geroosterde pompoen en roodlof

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders

Geroosterde kippendij met paella-stijl rijst

Geroosterde kippendij met paella-stijl rijst

met peterselie, oregano en salami
Kabeljauwfilet in knoflookbotersaus

Kabeljauwfilet in knoflookbotersaus

met gesmoorde prei en sperziebonen
Surinaamse stijl kipcurry

Surinaamse stijl kipcurry

met ei, aardappelen en sperziebonen
Couscousbowl met varkensreepjes, aubergine en tahinsaus

Couscousbowl met varkensreepjes, aubergine en tahinsaus

met gefrituurde uitjes, cherrytomatensalade en verse munt
Wraps met oesterzwammen en knoflook-yoghurtsaus

Wraps met oesterzwammen en knoflook-yoghurtsaus

met aardappeltjes, zoetzure ui en komkommer
Romige spaghetti met citroen en walnoot-basilicumtopping

Romige spaghetti met citroen en walnoot-basilicumtopping

met mini-romatomaten, courgette en spinazie
Veggie cheeseburger met ciabatta

Veggie cheeseburger met ciabatta

met aardappelpartjes, komkommersalade en gekaramelliseerde ui
Ratatouillesoep met ciabatta met camembert

Ratatouillesoep met ciabatta met camembert

met auberginetopping en verse rozemarijn
Cheesy pizza

Cheesy pizza

pick & mix toppings: barbecuesaus, witte kaas en meer!
Kipworstjesbowl met citroenmayonaise

Kipworstjesbowl met citroenmayonaise

met couscous, verse kruiden en courgette
Parelcouscous met geitenkaasbolletjes en pesto

Parelcouscous met geitenkaasbolletjes en pesto

met courgette, venkel en geroosterde pompoenpitten
Hoisin-kipburger met komkommersalade

Hoisin-kipburger met komkommersalade

op een wortelbroodje met aardappelpartjes en taugé
Steak met Thaise stijl salade en pinda's

Steak met Thaise stijl salade en pinda's

met sesam-limoendressing, paarse wortel en bruine rijst
Varkenshaas met Parmigiano-witlofgratin

Varkenshaas met Parmigiano-witlofgratin

met romige mosterdsaus en tomaat-rucolasalade
Zalmfilet met mangochutney

Zalmfilet met mangochutney

met furikake-rijst, verse dille en ingelegde ui
Gemarineerde steak met salade van courgettelinten

Gemarineerde steak met salade van courgettelinten

met rucola, aardappelen, tomaat en dille
Romige spinaziedahl met tofu

Romige spinaziedahl met tofu

met gouden rijst en komkommeryoghurt
Kipfilet met kruidige groentestoof

Kipfilet met kruidige groentestoof

met gedroogde abrikozen, amandelschaafsel en Midden-Oosterse kruidenmix
Kabeljauwfilet op romige venkelrisotto

Kabeljauwfilet op romige venkelrisotto

met sperziebonen, Parmigiano Reggiano en spinazie
Kipfilet in hollandaisesaus

Kipfilet in hollandaisesaus

met sperziebonen en gebakken rozemarijnkrieltjes