The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
1 piece
White baguette
(Contains Barley, Rye, Wheat May be present Mustard, Tree nuts, Celery, Sesame, Soy, Egg, Milk)
250 g
Butter
20 g
Fresh chives, dill & flat leaf parsley
8 piece
Wild boar burgers
4 piece
Pork sausage with tomato & rosemary
(May be present Soy, Gluten, Egg, Mustard, Celery)
80 g
Onion chutney
160 g
Marinated shrimp
(Contains Crustaceans)
3 piece
Garlic
300 g
Diced potato
½ pack
Chocolate cookie dough
150 g
Greek yogurt
(Contains Milk)
1.5 teaspoon
Ground cinnamon
40 g
Chopped walnuts
(Contains Walnuts May be present Peanuts, Tree nuts, Sesame)
125 g
Red cherry tomatoes
2 piece
Romano pepper
120 g
Cocktail sauce
(Contains Mustard, Egg)
1 piece
Courgette
125 g
Mushrooms
120 g
Peanut sauce
(Contains Peanuts, Soy, Sulphites, Wheat)
2 piece
Pear
100 g
Diced chicken
2 piece
Salmon fillet
(Contains Fish)
½ piece
Rump steak
1 sachet(s)
Italian seasoning
20 g
Garlic-ginger-chili mix
1 sachet(s)
East Asian-style sauce
(Contains Soy, Wheat)
40 milliliters
Ketjap manis
(Contains Soy, Wheat)
50 g
BBQ Sauce
(Contains Sulphites, Mustard)
40 g
Truffle tapenade
75 g
Beetroot tortilla chips
80 g
Avocado dip
30 g
Sliced ​​jalapeños
100 g
Grated Gouda
(Contains Milk)
100 g
Pork tenderloin tips
½ sachet(s)
BBQ spice rub
4 tablespoon
Extra virgin olive oil
to taste
Olive oil
to taste
Salt and pepper
Voorbereiden:
Verwarm de oven voor op 200 graden. Meng in een kom de aardappelblokjes met 1/2 el olijfolie per persoon en breng op smaak met peper en zout. Verdeel de blokjes over een ovenschaal en bak 10 minuten in de oven. De aardappelblokjes hoeven nog niet gaar te zijn als ze uit de oven komen.
Bakken (aan tafel):
Bak de aardappelblokjes in een pannetje goudbruin en gaar. Leg er vervolgens een plakje raclettekaas op en bak onder de gril tot de kaas gesmolten is.
Voorbereiden:
Haal de roomboter uit de koelkast. Snijd de roomboter in kleine blokjes en verdeel over twee kommen. Pers 1 knoflookteen of snijd fijn. Snijd de verse kruiden fijn. Voeg aan een kom de verse kruiden, 1 teentje knoflook en verse kruiden toe. Meng met een vork tot een kruidenboter. Breng op smaak met peper en zout. Voeg aan de andere kom de truffeltapenade toe. Meng met een vork tot een truffelboter. Bak ondertussen de baguette 12 - 15 minuten in de oven.
Serveren (aan tafel):
Snijd de baguette in dunne plakken en serveer met de kruiden- en truffelboter.
Voorbereiden:
Snijd de courgette en paprika in reepjes. Snijd de champignons in plakjes. Meng in een grote kom 1/2 zakje bbq rub en 2 el olijfolie. Voeg de courgette en paprika toe aan de kruidenolie in de kom en meng goed door. Breng op smaak met peper en zout. Zet in de koelkast tot verder gebruik. Bewaar de champignons in een apart schaaltje in de koelkast.
Bakken (aan tafel):
Verhit 1/2 el bakboter op de gourmet. Bak de courgette en paprika op de plaat tot ze gaar zijn. Serveer met de feta. Verwarm 1 tl kruidenboter in een pannetje en bak de champignons tot ze gaar zijn. Voeg naar smaak wat raclettekaas toe aan het pannetje.
Tip: (s) Let op: de BBQ rub is een beetje pittig. Houd je niet van pittig of eten er kinderen mee? Gebruik dan naar smaak minder, of houd een schaaltje groenten zonder kruiden apart.
Vlees voorbereiden:
Vis voorbereiden:
Snijd de zalmfilet in blokjes van 3 cm. Meng in een kom met de knoflook, gember, rode peper, zoete Aziatische saus en ketjap. Meng goed, dek af en zet in de koelkast tot gebruik.
Bakken (aan tafel):
Bak het vlees, de zalm en de garnalen tot het gaar is. Serveer de kipsatéblokjes met de satésaus. Serveer de hamburgers met de uienchutney. Serveer het overige vlees met de whiskey- en barbecuesaus.
Voorbereiden:
Snijd de helft van de cherrytomaten in kwarten. Voeg de andere helft toe aan een kommetje en zet op tafel.
Bakken (aan tafel):
Voeg een handjevol tortillachips toe aan een pannetje. Verdeel de geraspte kaas, jalapeño's en tomaat erover en bak tot de kaas is gesmolten. Serveer met de avocadodip.
Voorbereiden:
Schil of was de peren. Verwijder het klokhuis en snijd de peren in kleine blokjes. Meng de blokjes in een grote kom met 1/2 zakje kaneel en de walnootstukjes. Verkruimel het koekdeeg en bewaar apart tot serveren (zie Tip).
Bakken (aan tafel):
Vul een gourmetpannetje met het peermengsel en bak tot de peren gaar zijn. Bedek met een laagje verkruimeld koekdeeg en bak tot het koekdeeg bruin kleurt. Laat de crumble even afkoelen, zodat het koekdeeg hard kan worden. Serveer met een lepel Griekse yoghurt.
Tip: Bewaar het koekdeeg tot je het gaat verkruimelen in de koelkast. Dat maakt het verkuimelen makkelijker. Je gebruikt maar de helft van het koekdeeg. Volg de instructies op de verpakking om van de rest van het deeg koekjes te bakken.