Skip to main content
Premium Brunchbox | Paasbrunch met zelfgemaakte scones
Premium Brunchbox | Paasbrunch met zelfgemaakte scones

Premium Brunchbox | Paasbrunch met zelfgemaakte scones

4 porties | met flammkuchen en eiersalade

Zin om uit te pakken aan de paastafel? Met onze Premium Brunchbox geniet jij van een brunch van de bovenste plank. Met drie receptjes voor onder andere flammkuchen met gerookte zalm en scones met clotted cream en jam, een paasstol, luxe zoete broodjes en verse smoothies, vier jij Pasen op je paasbest.

Labels:
Recept
Allergenen :
Melk (inclusief lactose)
Tarwe
Vis
Soja
Amandelnoten
Gluten
Hazelnoten
Spelt
Ei
Selderij
Mosterd

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd1 uur
oventijd1 uur
NiveauMakkelijk

Ingredienten

/ Voor 2 personen

1 stuk(s)

Aardbeiensmoothie

1 stuk(s)

Mango-passievruchtsmoothie

500 gram

Bio yoghurt Griekse stijl

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

2 stuk(s)

Flammkuchen

(Bevat: Tarwe)

120 gram

Koudgerookte zalm

(Bevat: Vis)

20 gram

Kappertjes

1 stuk(s)

Ui

100 gram

Biologische zure room

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

40 gram

Rucola

750 gram

Paasstol

(Bevat: Melk (inclusief lactose), Soja, Amandelnoten, Gluten, Hazelnoten Kan bevatten: Sesamzaad)

400 gram

Speltbloem

(Bevat: Spelt Kan bevatten: Gluten)

8 gram

Bakpoeder

(Bevat: Tarwe Kan bevatten: Gluten, Ei, Lupine, Melk (inclusief lactose), Soja)

165 ml

Biologische boeren karnemelk

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

200 ml

Slagroom

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

100 gram

Mascarpone

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

1 stuk(s)

Citroen

1 stuk(s)

Mango

6 stuk(s)

Ei

(Bevat: Ei)

2 stuk(s)

Avocado

8 plak(ken)

Ontbijtspek

400 gram

Paasei breekbrood

(Bevat: Melk (inclusief lactose), Tarwe, Soja, Gluten Kan bevatten: Sesamzaad, Walnoten)

½ zakje(s)

Kerriepoeder

(Bevat: Selderij, Mosterd)

5 gram

Verse bieslook

40 gram

Rozijnen

(Kan bevatten: Sesamzaad, Pinda's, Noten)

30 gram

Bosbessenjam

(Kan bevatten: Pinda's, Noten)

Zelf toevoegen

60 gram

Suiker

naar smaak

Honing [of plantaardig alternatief]

tl

Zout

1 tl

Mosterd

1 el

[Plantaardige] mayonaise

70 gram

[Plantaardige] roomboter

Voedingswaarden

Energie (kJ)21943 kJ
Energie (kcal)5245 kcal
Vetten216.1 g
waarvan verzadigd93.1 g
Koolhydraten663.7 g
waarvan suikers164.5 g
Vezels30.8 g
Eiwitten143.7 g
Zout11.9 g
Potassium387.5 mg
Calcium300 mg

Benodigdheden

Deegroller
Grote kom
Mengkom
Rasp
Bakplaat met bakpapier
Mixer
Kom
Pan

Instructies

Deeg maken
1
  • Verwarm de oven voor op 200 graden. Haal de roomboter uit de koelkast.
  • Meng in een grote kom de bloem, het bakpoeder, 40 g suiker, de rozijnen en een snufje zout.
  • Kneed de roomboter erdoorheen zodat er grove kruimels ontstaan. Voeg de karnemelk toe en kneed tot een samenhangend deeg.
  • Rol het deeg uit tot een dikte van 2 cm. Steek met een glas met een diameter van 4 - 5 cm rondjes uit het deeg.
Scones bakken
2
  • Leg de scones op een bakplaat met bakpapier.
  • Bak de scones 10 - 15 minuten in de oven. Laat de scones daarna goed afkoelen.
  • Maak ondertussen de clotted cream: voeg de slagroom en 20 g suiker toe aan een mengkom. Klop met een mixer tot een stevige slagroom.
  • Rasp de schil van de citroen met een fijne rasp. Voeg de citroenrasp en de mascarpone toe aan de slagroom en meng goed.
Flammkuchen bakken
3
  • Leg de flammkuchen op een bakplaat met bakpapier. Snijd de ui in halve ringen.
  • Besmeer de flammkuchen met de zure room. Garneer met de ui en kappertjes. Verdeel de helft van de gerookte zalm over de flammkuchen.
  • Bak de flammkuchen in 8 - 10 minuten goudbruin in de oven.
Eiersalade maken
4
  • Breng ruim water aan de kook in een pan voor de eieren. Kook de eieren 12 - 14 minuten. Giet af en spoel af onder koud water.
  • Pel de eieren en snijd fijn. Snijd de bieslook fijn.
  • Voeg de eieren en bieslook toe aan een kom. Meng met de mayonaise, het kerriepoeder en de mosterd. Breng op smaak met peper en zout.
  • Leg ondertussen het ontbijtspek en het breekbrood op een bakplaat met bakpapier. Bak het spek en het breekbrood 8 - 10 minuten in de oven.
Yoghurtbowls maken
5
  • Schil de mango en snijd in blokjes.
  • Verdeel de yoghurt over kommen en garneer met de mangoblokjes.
  • Besprenkel met honing naar smaak.
  • Halveer de avocado en verwijder de pit en schil. Snijd het vruchtvlees in plakjes.
Serveren
6
  • Garneer de flammkuchen met de rucola.
  • Leg de scones op een serveerschaal, met de clotted cream en de jam in kleine kommetjes ernaast.
  • Schenk de smoothies in glazen en snijd het paasbrood in plakjes.
  • Serveer de eiersalade met het breekbrood, de avocado, de overige gerookte zalm en het ontbijtspek.

Vrolijk Pasen!

Meer heerlijke recepten met vergelijkbare ingrediënten

Dubbele smashburger met kaas op brioche

Dubbele smashburger met kaas op brioche

met gebakken paddenstoelen, truffelmayonaise en smokey ketchup
Midden-Oosters gekruide roerbak met halloumi en rijst

Midden-Oosters gekruide roerbak met halloumi en rijst

met champignons, paprika en frisse yoghurtsaus
Zelfgemaakte vol-au-vent met bladerdeegkoekje

Zelfgemaakte vol-au-vent met bladerdeegkoekje

met ovenfriet en een frisse salade
Kogelbiefstuk met chimichurri

Kogelbiefstuk met chimichurri

met cerise aardappelen, champignons en een salade
Gemarineerde biefstuk met zelfgemaakte kruidenboter

Gemarineerde biefstuk met zelfgemaakte kruidenboter

met aardappelschijfjes en geroosterde groenten
Varkenshaas in ontbijtspek met kruidenroomkaasvulling

Varkenshaas in ontbijtspek met kruidenroomkaasvulling

met walnoottopping, gebakken sperziebonen en krieltjes
Tempehbowl met gember-honingglazuur

Tempehbowl met gember-honingglazuur

met sushirijst, furikakemayonaise en groenten
Romige pasta met varkenshaaspuntjes

Romige pasta met varkenshaaspuntjes

met aubergine en semi-gedroogde tomaten
Double Veggie - Tostada met gekruid kipgehakt en cheddar

Double Veggie - Tostada met gekruid kipgehakt en cheddar

met jalapeño's, paprika en avocado als extra
Gebakken rijst met roerei en paksoi

Gebakken rijst met roerei en paksoi

met verse doperwten, wortel en pikante honingpinda's
Farfalle in avocado-pestosaus

Farfalle in avocado-pestosaus

met cherrytomaten, yoghurt en bosui
Turks broodje met gehaktballetjes en mozzarella

Turks broodje met gehaktballetjes en mozzarella

met rucola, basilicum en rode cherrytomaten
Champignonrisotto van orzo met kabeljauwfilet als extra

Champignonrisotto van orzo met kabeljauwfilet als extra

met courgette, walnoten en pecorino
Double protein - Dubbele portie wildzwijnburger met uienchutney

Double protein - Dubbele portie wildzwijnburger met uienchutney

met zelfgemaakte frietjes en courgettesalade
Tiroler gröstl met boerenworst en spekjes

Tiroler gröstl met boerenworst en spekjes

Oostenrijkse roerbak met aardappelen en een spiegelei
Verse pappardelle met gebakken kabeljauw

Verse pappardelle met gebakken kabeljauw

met romige prei-spinaziesaus, bieslook en citroen
Pittige roerbak met udonnoedels en gemarineerde eieren

Pittige roerbak met udonnoedels en gemarineerde eieren

met sperziebonen, honingpinda's en komkommersalade
Provençaals gehaktbrood

Provençaals gehaktbrood

met Italiaanse groenten in tomatensaus en rijst
Poke bowl met gefrituurde kip

Poke bowl met gefrituurde kip

met avocado, sinaasappel, komkommer
Pompoen linguine met krokant ontbijtspek

Pompoen linguine met krokant ontbijtspek

met room, grana padano en verse peterselie

Hoogst beoordeelde recepten voor avondeten

Luxe spaghetti bolognese met burrata en basilicum

Luxe spaghetti bolognese met burrata en basilicum

met verse pasta en Parmigiano Reggiano
Kapsalon met dubbele portie kipgyros

Kapsalon met dubbele portie kipgyros

Met zelfgemaakte ovenfriet, sla en tomaatjes
Geitenkaassalade deluxe met krokant gebakken spek

Geitenkaassalade deluxe met krokant gebakken spek

met cherrytomaten, gekaramelliseerde ui en gedroogde vijgen
Double protein - Noedelsalade met dubbele portie garnalen

Double protein - Noedelsalade met dubbele portie garnalen

met mango en zelfgemaakte chilisaus
Luxe caesarsalade met kip

Luxe caesarsalade met kip

Met spek, ansjovis en croutons
Burrata-salade met krokant gebakken spek

Burrata-salade met krokant gebakken spek

met cherrytomaten, gekaramelliseerde rode ui en gedroogde vijgen
Pastei van kalfsstoof

Pastei van kalfsstoof

met sperziebonen, wortel en een frisse salade
Veggie + protein - Farfalle met kipfiletstukjes als extra

Veggie + protein - Farfalle met kipfiletstukjes als extra

met kastanjechampignons, veldsla en pecorino
Gekonfijte eendenpoot met rozijnen

Gekonfijte eendenpoot met rozijnen

met geglaceerde bospeen en aardappelpuree
Risotto met garnalen en courgette

Risotto met garnalen en courgette

met salade en zoetzure bieten
Pastei van kalfsstoof met rode wijn en champignons

Pastei van kalfsstoof met rode wijn en champignons

met sperziebonen, wortelen en sinaasappelsalade
Dubbele portie wildzwijnburger met uienchutney

Dubbele portie wildzwijnburger met uienchutney

met zelfgemaakte frietjes en courgettesalade
Winterse kalfsstoof

Winterse kalfsstoof

Met witlofsalade en friet
Pittige garnalen in kerrie-roomsaus

Pittige garnalen in kerrie-roomsaus

met gebakken courgette en tomatenketchup
Herfstige pie van gemengd gehakt en uienchutney

Herfstige pie van gemengd gehakt en uienchutney

met salade van sperziebonen en lollo biondo
Zwarte tagliatelle met grote garnalen

Zwarte tagliatelle met grote garnalen

met varkensworst in pittige tomatensaus
Garnalen in zelfgemaakte rode-currysaus

Garnalen in zelfgemaakte rode-currysaus

met krokante knoflook-kokostopping
Lasagne van gekonfijte eend in tomatensaus

Lasagne van gekonfijte eend in tomatensaus

met een rucolasalade
Risotto met Brandt & Levie varkensworst als extra

Risotto met Brandt & Levie varkensworst als extra

met tomaat, vers basilicum en pecorino
Flammkuchen met fourme d'Ambert, peer en spek

Flammkuchen met fourme d'Ambert, peer en spek

met een salade van geroosterde pompoen en roodlof

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders

Fusili met garnalen in romige kerriesaus

Fusili met garnalen in romige kerriesaus

met geitenkaas, courgette en veldsla
Koolrabi-kokoscurry met plantaardige kipstukjes

Koolrabi-kokoscurry met plantaardige kipstukjes

met bulgur, limoen, rode peper en spinazie
Noedels in zwartebonensaus met tofu, limoen en verse kruiden

Noedels in zwartebonensaus met tofu, limoen en verse kruiden

met aubergine, gefrituurde uitjes en zoete Aziatische saus
Hertengehaktballetjes in sinaasappelsaus met amandelschaafsel

Hertengehaktballetjes in sinaasappelsaus met amandelschaafsel

met bulgur, paprika en snijbonen
Noedels met tahin en courgetti

Noedels met tahin en courgetti

met cashewnoten, Thais basilicum en sesamzaadjes
Kipfilet in champignonroomsaus

Kipfilet in champignonroomsaus

met geroosterde aardappelen en salade
Platbrood met garnalen en tahinsaus

Platbrood met garnalen en tahinsaus

met courgette, za'atar en peterselie
Antipasto tortelloni met serranoham en burrata

Antipasto tortelloni met serranoham en burrata

met geroosterde-paprikasaus, pistachenoten en rucola
Mediterrane gehaktballetjes met mozzarella in rode-pestosaus

Mediterrane gehaktballetjes met mozzarella in rode-pestosaus

verborgen courgette! | met couscous, peterselie en Siciliaanse kruiden
Tonijnbowl met avocadodip en sojabonen

Tonijnbowl met avocadodip en sojabonen

met bruine rijst, tomaat en furikake
Bami in Surinaamse stijl met kippendijreepjes

Bami in Surinaamse stijl met kippendijreepjes

met zoetzure komkommer en gefrituurde uitjes
Entrecote met Parmigiano-risotto en rucola

Entrecote met Parmigiano-risotto en rucola

met geroosterde cherrytomaten, pistachio's en peterselie
Teriyaki-zalmbowl met sojabonen

Teriyaki-zalmbowl met sojabonen

met knoflookrijst, broccolini en furikake
Krokante koksos-kabeljauwfilet met paksoicurry

Krokante koksos-kabeljauwfilet met paksoicurry

met knolselderijpuree, sesamzaadjes en rode peper
Kipfilet met mediterrane kruiden, witte kaas en olijven

Kipfilet met mediterrane kruiden, witte kaas en olijven

met tomatenbulgur, geroosterde courgette en paprika
Koreaans geïnspireerde bao buns met kip

Koreaans geïnspireerde bao buns met kip

met kimchi, koolsla en koriander
Orzo met courgette en geitenkaas

Orzo met courgette en geitenkaas

met mini-romatomaten en rozemarijn
Gepaneerde feta met rozemarijn

Gepaneerde feta met rozemarijn

met uienchutney, krieltjes en courgettesalade
Taquito's met rundergehakt en kaas

Taquito's met rundergehakt en kaas

op volkoren tortilla's met tomatensalsa en yoghurt
Provençaals gehaktbrood

Provençaals gehaktbrood

met rijst en geroosterde groenten in tomatensaus