HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconPlatbrood Gevuld Met Tonijn
topBanner
Platbrood gevuld met tonijn

Platbrood gevuld met tonijn

Met courgette en komijnekaas

Lees meer

Vorm een team met de chef. Smeer allebei 1 platbrood per persoon in met tomatenpassata. Zo zijn jullie nog sneller klaar!

Labels:KindvriendelijkLekker snel
Allergenen :VisGlutenbevattende granenMelk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd30 minuten
MoeilijkheidsgraadGemiddeld
Ingredienten
Hoeveelheden
1
2
3
4
5
6
Ingredientenarrow down iconarrow down icon
Hoeveelheden
1
2
3
4
5
6

1 stuk(s)

Rode paprika

1 stuk(s)

Courgette

1 tl

Gedroogde rozemarijn

2 blik(ken)

Tonijn in olijfolie

(BevatVis)

4 stuk(s)

Wit platbrood

(BevatGlutenbevattende granen)

½ stuk(s)

Passata

50 gram

Komijnenkaas

(BevatMelk (inclusief lactose))

Zelf toevoegen

1 el

Olijfolie

naar smaak

Peper en zout

Voedingswaarden/ per gerecht
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
/ per gerecht
Energie (kJ)2874.408 kJ
Energie (kcal)687 kcal
Vetten28.0 g
waarvan verzadigd9.0 g
Koolhydraten69 g
waarvan suikers0.0 g
Vezels7 g
Eiwitten43 g
Zout0.0 g
Benodigdheden
Benodigdhedenarrow down iconarrow down icon
Hapjespan
Wok
Koekenpan
Instructiesarrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Snijd de paprika in smalle repen en de courgette in dunne plakken.

2

Verhit de olijfolie in een wok of hapjespan en roerbak paprika, courgette en rozemarijn 5 minuten op middelhoog vuur. Zet daarna het vuur uit.

3

Laat ondertussen de tonijn uitlekken.

4

Smeer 1 platbrood per persoon in met 2 – 3 el tomatenpassata. Verdeel daar een deel van de groenten, tonijn en komijnekaas over. Bestrooi met peper en zout. Smeer een tweede platbrood in met 2 – 3 el tomatenpassata en bedek het belegde platbrood ermee.

5

Verhit een koekenpan met deksel op middelmatig vuur en bak het gevulde platbrood, afgedekt, 4 minuten. Keer halverwege om. Beleg bij meer dan 2 personen ondertussen de andere platbroden zodat je deze aansluitend kunt bakken.

6

Snijd het gevulde platbrood in punten en verdeel over de borden.