Met dit recept tover je 258 gram groenten per portie op je bord.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
1 stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Sjalot
125 gram
Rode cherrytomaten
½ stuk(s)
Venkel
½ zakje(s)
BBQ-rub
¼ stuk(s)
Handsinaasappel
75 gram
Orzo
(Bevat: Tarwe Kan bevatten: Lupine, Ei, Mosterd, Soja)
50 gram
Feta
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
½ zakje(s)
Midden-Oosterse kruidenmix
5 gram
Verse dille
(Kan bevatten: Selderij)
15 gram
Kalamata-olijven
130 gram
Grote garnalen
(Bevat: Schaaldieren)
½ el
Olijfolie
1 el
[Plantaardige] roomboter
175 ml
Water
⅓ stuk(s)
(Zoutarm) visbouillonblokje
½ el
Wittewijnazijn
½ el
Extra vierge olijfolie
naar smaak
Peper en zout