
Paksoi, met zijn knapperige stelen en zachte bladeren, is een veelzijdige en voedzame groente. Oorspronkelijk afkomstig uit China, wordt het vaak gebruikt in de Aziatische keuken vanwege zijn milde, sappige smaak.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
80 gram
Garnalen
(Bevat: Schaaldieren)
50 gram
Mie noedels
(Bevat: Tarwe)
10 gram
Mix van verse gember, knoflook en rode peper
½ stuk(s)
Paksoi
45 gram
Mais in blik
½ bosje(s)
Radijs
20 gram
Tahin
(Bevat: Sesamzaad)
15 gram
Gefrituurde uitjes
(Bevat: Tarwe Kan bevatten: Sesamzaad, Gluten, Pinda's, Noten)
½ zakje(s)
Gomasio
(Bevat: Sesamzaad)
350 ml
Zoutarme groentebouillon
½ el
[Zoutarme] sojasaus
1 tl
Wittewijnazijn
½ el
Zonnebloemolie
naar smaak
Peper en zout



Tip: Houd je niet van rauwe radijsjes? Voeg ze dan toe aan de pan met noedels.
Gezondheidstip: Let jij op je zoutinname? Laat de sojasaus dan achterwege of voeg eventueel naar smaak toe bij het serveren.
