Met dit recept tover je 380 gram groenten per portie op je bord.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
1 stuk(s)
Aubergine
¼ pak(ken)
Linzen
(Kan bevatten: Gluten)
½ stuk(s)
Ui
75 gram
Vegan gehakt
(Bevat: Soja, Gerst, Gluten Kan bevatten: Haver, Mosterd, Rogge, Selderij, Tarwe, Gluten)
½ zakje(s)
Gedroogde oregano
½ zakje(s)
Midden-Oosterse kruidenmix
½ zakje(s)
Ras el hanout
100 gram
Passata
75 gram
Bio yoghurt Griekse stijl
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
25 gram
Geraspte oude Goudse kaas
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
1.5 el
Olijfolie
¼ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
½ el
Zwarte balsamicoazijn
60 ml
Water voor saus
naar smaak
Peper en zout
Tip: Zet eventueel in de laatste 5 minuten de grillstand aan voor een mooi goudbruin laagje.